Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Real Iliturgi F. C. (1461161) - RCD Nottingham Gra (439064) » 665266479: T64/J4/VII

Liga 665266479 Información oficial sobre el partido 665266479 en Hattrick

17.10.2020 15:00:00
Liga: Temporada 64 / Jornada 4 / VII.171 (38207)

Real Iliturgi F. C. Alineación oficial del equipo 'Real Iliturgi F. C.' en el partido 3 - 2 Willy el Loco Alineación oficial del equipo 'Willy el Loco' en el partido
0 - 1 Humberto León Rodrigo (33')
0 - 2 Roli Wurmser (37')
Juan March (56') 1 - 2
Thodoras Tsonis (68') 2 - 2
José María Babiano (83') 3 - 2
Real Iliturgi F. C. Alineación oficial del equipo 'Real Iliturgi F. C.' en el partido 3 - 2 Willy el Loco Alineación oficial del equipo 'Willy el Loco' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Real Iliturgi F. C. Alineación oficial del equipo 'Real Iliturgi F. C.' en el partido 5 - 1 Willy el Loco Alineación oficial del equipo 'Willy el Loco' en el partido
Tiene mala suerte 4.62Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.18Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
93,6 % 0,2 % 6,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Real Iliturgi F. C.

Goles Goles

  • 102 Minuto 56 (Gol por la izquierda): Iliturgi va reduir el marcador al minut 56 a 1 - 2 quan Juan March va rematar una centrada des de l'esquerra amb una mitja tisora que va fer aixecar el públic dels seients.
  • 185 Minuto 68 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Willy. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Thodoras Tsonis la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Iliturgi es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 2 - 2 arribava al minut 68.
  • 142 Minuto 83 (Gol de contra por la izquierda): En José María Babiano va simular una falta a la banda esquerra del seu atac però l'àrbitre no va picar. Mentre es queixava del turmell el seus companys van recuperar la pilota i, per art de màgia, es va posar de peu per rebre la pilota i marcar a plaer el 3 - 2. Per dissimular, a la celebració es va doldre un altre cop del turmell...

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 57 (Ocasión por el centro): Iliturgi enviava constantment pilotes cap als seus davanters, però la defensa central visitant semblava una paret!

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Óscar Matías de Iliturgi va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Willy el Loco

Goles Goles

  • 185 Minuto 33 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Humberto León Rodrigo, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 0 - 1 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 182 Minuto 37 (Gol por la izquierda): Al minut 37, els visitants es van col·locar 0 - 2 per sobre quan Roli Wurmser va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 15 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de Willy a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Víctor Denia va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.
  • 271 Minuto 82 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Víctor Denia que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.