Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Bilbo Dream Team (490234) - Club Vai (123272) » 665257113: T64/J1/VII

Liga 665257113 Información oficial sobre el partido 665257113 en Hattrick

26.09.2020 15:00:00
Liga: Temporada 64 / Jornada 1 / VII.4 (38040)

C.F. Gavà Alineación oficial del equipo 'C.F. Gavà' en el partido 1 - 0 Club Vai Alineación oficial del equipo 'Club Vai' en el partido
Juan Carlos Mijara (79') 1 - 0
C.F. Gavà Alineación oficial del equipo 'C.F. Gavà' en el partido 1 - 0 Club Vai Alineación oficial del equipo 'Club Vai' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
C.F. Gavà Alineación oficial del equipo 'C.F. Gavà' en el partido 1 - 0 Club Vai Alineación oficial del equipo 'Club Vai' en el partido
Tiene un resultado normal 1.43Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.36Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
93,7 % 0,2 % 6,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

C.F. Gavà

Goles Goles

  • 185 Minuto 79 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Club. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Juan Carlos Mijara la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Gava es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 1 - 0 arribava al minut 79.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 81 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Gava, l'equip va recuperar la pilota al minut 81 i va contraatacar. En Julio Fantoni va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 237 Minuto 85 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Una excel·lent centrada al segon pal d'en Jesús Mañé no va ser aprofitada per en Enrique Torres que es va entrebancar tot sol i no va poder rematar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 82, Juan Carlos Mijara de Gava va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Club Vai

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 24 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Club va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Odon Ciepły va sortir per sobre el travesser.
  • 242 Minuto 43 (Ocasión de contra por la izquierda): El Club va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 43, però en Wulfhart Singer va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 261 Minuto 80 (Ocasión por el centro): Davant d'un atac visitant, l'entrenador local va tirar una pilota al terreny de joc per aturar la jugada, però l'àrbitre va deixar seguir el joc. Tot i així, en Mieczysław Kołtunik va rematar amb l'empenya exterior desviat.
  • 242 Minuto 87 (Ocasión de contra por la izquierda): Club van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 87, però el xut de Mieczysław Kołtunik des de l'esquerra va sortir desviat.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 88 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Odon Ciepły de Club va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.