Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

DevilBats (1580254) - Vechi Balompié (988522) » 665255076: T64/J10/VI

Liga 665255076 Información oficial sobre el partido 665255076 en Hattrick

28.11.2020 14:00:00
Liga: Temporada 64 / Jornada 10 / VI.991 (15309)

The Joshua FC Alineación oficial del equipo 'The Joshua FC' en el partido 5 - 2 CF Maracaibo Alineación oficial del equipo 'CF Maracaibo' en el partido
0 - 1 Luud Fritsma (7')
0 - 2 Orestis Giannouris (11')
Nicolàs Turull (14') 1 - 2
Artozki Rekoetxea (21') 2 - 2
Isart Capalleras (29') 3 - 2
Artozki Rekoetxea (69') 4 - 2
Enrique Candal (79') 5 - 2
The Joshua FC Alineación oficial del equipo 'The Joshua FC' en el partido 5 - 2 CF Maracaibo Alineación oficial del equipo 'CF Maracaibo' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
The Joshua FC Alineación oficial del equipo 'The Joshua FC' en el partido 4 - 1 CF Maracaibo Alineación oficial del equipo 'CF Maracaibo' en el partido
Tiene un poco de suerte 4.38Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.41Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
90,1 % 0,5 % 9,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

The Joshua FC

Goles Goles

  • 101 Minuto 14 (Gol por el centro): Els aficionats locals van tornar a confiar en el seu equip quan Nicolàs Turull, després d'una genial combinació pel centre, va reduir el marcador a 1 - 2 per a Joshua.
  • 118 Minuto 21 (Gol evento especial córner peinado): Antonio Ardiz va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de Joshua, Artozki Rekoetxea, que va marcar, sense saber com, el 2 - 2.
  • 122 Minuto 29 (Gol por la izquierda): Els seguidors del Joshua contenien la respiració mentre en Isart Capalleras s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 3 - 2 per als locals.
  • 132 Minuto 69 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de Joshua a 4 - 2. Artozki Rekoetxea va rematar la jugada quasi sense angle.
  • 132 Minuto 79 (Gol por la izquierda): En Enrique Candal va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 5 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 21 (Ocasión por el centro): Isart Capalleras va estar a punt de marcar al minut 21 xutant des de fora de l'àrea, però un dels defenses visitants va aconseguir fer fora l'esfèrica.
  • 233 Minuto 64 (Ocasión por la derecha): En Carles Surralles es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.

CF Maracaibo

Goles Goles

  • 173 Minuto 7 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Luud Fritsma va poder marcar tot sol el 0 - 1.
  • 185 Minuto 11 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Maracaibo van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Orestis Giannouris va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 0 - 2 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 13 (Ocasión por la izquierda): Orestis Giannouris va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 13, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.
  • 285 Minuto 25 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de Maracaibo a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Franco Maza va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.
  • 218 Minuto 26 (Ocasión evento especial córner peinado): Daniel Xiberta hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en Jovan Baćović havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.
  • 250 Minuto 80 (Ocasión de falta): Després de 80 minuts, Massimiliano Roviaro va estar a prop de reduir la distància al marcador per mitjà d'un xut de falta col·locat al pal esquerre, però Fernando Nestares el va poder desviar a córner.