Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Vechi Balompié (988522) - High Mountain Kickers (1461235) » 665255043: T64/J2/VI

Liga 665255043 Información oficial sobre el partido 665255043 en Hattrick

03.10.2020 14:00:00
Liga: Temporada 64 / Jornada 2 / VI.991 (15309)

CF Maracaibo Alineación oficial del equipo 'CF Maracaibo' en el partido 0 - 2 High Mountain Kickers Alineación oficial del equipo 'High Mountain Kickers' en el partido
0 - 1 Fidel Cabasés (53')
0 - 2 Jury Lekovich (64')
CF Maracaibo Alineación oficial del equipo 'CF Maracaibo' en el partido 0 - 2 High Mountain Kickers Alineación oficial del equipo 'High Mountain Kickers' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
CF Maracaibo Alineación oficial del equipo 'CF Maracaibo' en el partido 1 - 3 High Mountain Kickers Alineación oficial del equipo 'High Mountain Kickers' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 0.63Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.71Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
5,2 % 0,2 % 94,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

CF Maracaibo

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 39 (Ocasión por el centro): En Orestis Giannouris del Maracaibo ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 221 Minuto 41 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Jovan Baćović va estar a punt d'acabar en gol al minut 41, però el porter visitant Jesús Azcarate va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.

High Mountain Kickers

Goles Goles

  • 185 Minuto 53 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 53 minuts, el tirador de faltes del HM Kickers va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Fidel Cabasés, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 0 - 1 pujava al marcador.
  • 183 Minuto 64 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 64, HM Kickers va augmentar el seu avantatge a 0 - 2, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Jury Lekovich.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 30 (Ocasión por la izquierda): Es duien 30 minuts de partit jugats quan Fidel Cabasés va estar a punt de posar per davant a HM Kickers amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Pedro Rafael Toro Bravo va impedir un gol cantat.
  • 272 Minuto 33 (Ocasión por la izquierda): Björn Leijon va marcar al minut 33 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 272 Minuto 38 (Ocasión por la izquierda): Al minut 38, un refús desafortunat de Pedro Rafael Toro Bravo, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Alejandro Ibarria no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 272 Minuto 40 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del HM Kickers que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Björn Leijon, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 271 Minuto 43 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de José Canales que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 281 Minuto 54 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Björn Leijon va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Björn Leijon de HM Kickers amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.