Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

SD-KEKUS (1364965) - GUADALUPE PLATA (438261) » 665254822: T64/J3/VI

Liga 665254822 Información oficial sobre el partido 665254822 en Hattrick

10.10.2020 14:00:00
Liga: Temporada 64 / Jornada 3 / VI.987 (15305)

SD-KEKUS Alineación oficial del equipo 'SD-KEKUS' en el partido 1 - 0 GUADALUPE PLATA Alineación oficial del equipo 'GUADALUPE PLATA' en el partido
Emilio Chinaglia (43') 1 - 0
SD-KEKUS Alineación oficial del equipo 'SD-KEKUS' en el partido 1 - 0 GUADALUPE PLATA Alineación oficial del equipo 'GUADALUPE PLATA' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
SD-KEKUS Alineación oficial del equipo 'SD-KEKUS' en el partido 2 - 0 GUADALUPE PLATA Alineación oficial del equipo 'GUADALUPE PLATA' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.56Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.30Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,3 % 0,1 % 3,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

SD-KEKUS

Goles Goles

  • 118 Minuto 43 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 43, Joseph Krawitz va pentinar un córner cap al segon pal que Emilio Chinaglia va rematar a gol completament sol, marcant així el 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 44 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del SD-KEKUS van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Zoltán Hackler, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.

GUADALUPE PLATA

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 33 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Emilio Chinaglia no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Paweł Haluch estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 241 Minuto 43 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de GUADALUPE va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Charlie Smallman, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 261 Minuto 44 (Ocasión por el centro): GUADALUPE va tenir l'empat a l'abast de la mà quan Ignacio Gurruchaga es va trobar sol davant del porter, però el seu xut va topar amb el travesser.
  • 242 Minuto 50 (Ocasión de contra por la izquierda): El GUADALUPE va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 50, però en Ignacio Gurruchaga va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 241 Minuto 60 (Ocasión de contra por el centro): En Charlie Smallman va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 286 Minuto 62 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Per tal d'evitar un contraatac perillós, l'encarregat del material va sortir corrents des de la banqueta i va enviar la pilota a la graderia. L'àrbitre, tal com marca el reglament, el va expulsar i va assenyalar tir lliure indirecte. En Charlie Smallman va demostrar no saber-se el reglament, ja que va marcar fent un xut directe. L'àrbitre, que tenia la mà alçada marcant tir lliure indirecte, va anular el gol.
  • 261 Minuto 80 (Ocasión por el centro): Els visitants quasi aconsegueixen el gol de l'empat al 80 després d'una gran combinació pel centre, però al moment de definir Pär-Erik Mikaelsson va fer un xut de canari, sense problemes per al porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 27 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Paweł Haluch de GUADALUPE la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 44, Ronald Kalc de GUADALUPE va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.