Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

naranja mecanica (435935) - Atletico de Kinkis (441277) » 665248504: T64/J5/VI

Liga 665248504 Información oficial sobre el partido 665248504 en Hattrick

24.10.2020 14:00:00
Liga: Temporada 64 / Jornada 5 / VI.874 (15192)

naranja mecanica Alineación oficial del equipo 'naranja mecanica' en el partido 2 - 1 Atletico de Kinkis Alineación oficial del equipo '  Atletico de Kinkis' en el partido
0 - 1 Enrique Rivas (22')
Florian Durand (69') 1 - 1
Asimakis Mavridis (82') 2 - 1
naranja mecanica Alineación oficial del equipo 'naranja mecanica' en el partido 2 - 1 Atletico de Kinkis Alineación oficial del equipo '  Atletico de Kinkis' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
naranja mecanica Alineación oficial del equipo 'naranja mecanica' en el partido 2 - 0 Atletico de Kinkis Alineación oficial del equipo '  Atletico de Kinkis' en el partido
Tiene un resultado normal 1.82Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.05Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

naranja mecanica

Goles Goles

  • 113 Minuto 69 (Gol por la derecha): Els jugadors del mecanica amb una sèrie de ràpides passades al primer toc, per la dreta del terreny de joc, van aconseguir sorprendre els rivals, al minut 69, deixant Florian Durand en una situació de clar perill. Aquest, després de deixar el porter assegut a terra, va acompanyar la pilota fins a l'altra banda de la línia de gol. 1 - 1.
  • 124 Minuto 82 (Gol de penalti): Al minut 82 l'àrbitre va premiar mecanica amb un penal, tot i les enèrgiques protestes dels visitants. Asimakis Mavridis va enganyar el porter i va fer pujar al marcador el 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 29 (Ocasión por la izquierda): El jugador de mecanica Asimakis Mavridis quasi va assolir l'empat al minut 29 superant a la defensa per l'esquerra de l'atac però el seu xut el va aturar el porter.
  • 212 Minuto 36 (Ocasión por la izquierda): Asimakis Mavridis va estar a punt d'empatar per a mecanica quan va afusellar al porter des de l'esquerra, però Eden Verbeek va desviar la pilota a l'últim instant.
  • 210 Minuto 41 (Ocasión de falta): Un bon llançament de falta de Asimakis Mavridis quasi empata el partit al minut 41, però la pilota va sortir un pèl a la dreta.
  • 212 Minuto 56 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Prudenci Ribas va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.
  • 221 Minuto 74 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Florian Durand va estar a punt d'acabar en gol al minut 74, però el porter visitant Eden Verbeek va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 83, Lothar Hässler de mecanica va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Atletico de Kinkis

Goles Goles

  • 138 Minuto 22 (Gol evento especial extremo + rematador): Una meravellosa centrada de Ricardo Claverol va anar directament als peus de Enrique Rivas que va aconseguir sense complicacions, amb una rematada suau i col·locada amb l'interior del peu, el 0 - 1.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Jorge López Melgarejo de Aks va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.