Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Cádiz CF.F. (1368825) - Mugiwaras Team (1434956) » 665240305: T64/J13/VI

Liga 665240305 Información oficial sobre el partido 665240305 en Hattrick

19.12.2020 14:00:00
Liga: Temporada 64 / Jornada 13 / VI.727 (15045)

Cádiz CF.F. Alineación oficial del equipo 'Cádiz CF.F.' en el partido 2 - 1 Salamanca F. C. Alineación oficial del equipo 'Salamanca F. C.' en el partido
0 - 1 Daniel Thörnland (43')
Pietro Antonio Nicoli (51') 1 - 1
Benedek Czina (70') 2 - 1
Cádiz CF.F. Alineación oficial del equipo 'Cádiz CF.F.' en el partido 2 - 1 Salamanca F. C. Alineación oficial del equipo 'Salamanca F. C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Cádiz CF.F. Alineación oficial del equipo 'Cádiz CF.F.' en el partido 2 - 2 Salamanca F. C. Alineación oficial del equipo 'Salamanca F. C.' en el partido
Tiene un resultado normal 1.91Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.69Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
36,4 % 35,1 % 28,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Cádiz CF.F.

Goles Goles

  • 185 Minuto 51 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del El Cádiz van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Pietro Antonio Nicoli va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 1 - 1 pujava al marcador.
  • 122 Minuto 70 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Benedek Czina de El Cádiz aconseguir un gol al minut 70 que posava per davant els locals: 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 17 (Ocasión por la derecha): Al minut 17 es va veure una gran oportunitat per a El Cádiz per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Pasquale Negro, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 223 Minuto 25 (Ocasión por la derecha): El Cádiz va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Kristian Dahl Jacobsen en un 1 contra 1 amb el porter Maximilien Sacre, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 221 Minuto 42 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Juan Carlos Fontanet va estar a punt d'acabar en gol al minut 42, però el porter visitant Maximilien Sacre va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 223 Minuto 43 (Ocasión por la derecha): Al minut 43, Carlos Mario Ramírez arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 222 Minuto 64 (Ocasión por la izquierda): En Carlos Mario Ramírez va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 233 Minuto 76 (Ocasión por la derecha): El El Cádiz ho intentava per la dreta per mitjà de Nicola Piovaccari, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 233 Minuto 89 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Carlos Mario Ramírez va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

Salamanca F. C.

Goles Goles

  • 170 Minuto 43 (Gol de falta): Daniel Thörnland va sorprendre l'equip local amb un pèssim llançament de lliure directe que, després d'un rebot que va despistar el porter, va anar a parar al fons de la xarxa al minut 43. 0 - 1 per a Salamanca.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 77 (Ocasión de contra por la izquierda): Salamanca van sortir al contraatac al minut 77, però Cédric Collart va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Xordan Méndez de Salamanca va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 513 Minuto 62 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Xordan Méndez va simular un penal, però el col·legiat va veure que intentava ensarronar-lo i li va ensenyar la segona targeta groga, de manera que Salamanca va haver d'acabar el partit amb un jugador menys.