Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Delicias-pucela C.F (990491) - Atlético de San Francisco (1462923) » 665238317: T64/J6/VI

Liga 665238317 Información oficial sobre el partido 665238317 en Hattrick

31.10.2020 14:00:00
Liga: Temporada 64 / Jornada 6 / VI.692 (15010)

Delicias-pucela C.F Alineación oficial del equipo 'Delicias-pucela C.F' en el partido 1 - 0 Atlético de San Francisco Alineación oficial del equipo 'Atlético de San Francisco' en el partido
Artur Puciłowski (40') 1 - 0
Delicias-pucela C.F Alineación oficial del equipo 'Delicias-pucela C.F' en el partido 1 - 0 Atlético de San Francisco Alineación oficial del equipo 'Atlético de San Francisco' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Delicias-pucela C.F Alineación oficial del equipo 'Delicias-pucela C.F' en el partido 2 - 2 Atlético de San Francisco Alineación oficial del equipo 'Atlético de San Francisco' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.66Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.74Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
30,0 % 37,1 % 32,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Delicias-pucela C.F

Goles Goles

  • 124 Minuto 40 (Gol de penalti): DCF va posar-se per davant 1 - 0 al minut 40, quan Artur Puciłowski va llançar una pena màxima perfectament.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 2 (Ocasión por la derecha): DCF va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Artur Puciłowski en un 1 contra 1 amb el porter Yiorgos Logothetidis, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 221 Minuto 28 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Mihai Zbârcea! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 222 Minuto 29 (Ocasión por la izquierda): En Carlos Ara va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 231 Minuto 52 (Ocasión por el centro): En Amat Serrahima, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.

Atlético de San Francisco

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 12 (Ocasión por la izquierda): Norbert Albiş va marcar al minut 12 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 272 Minuto 39 (Ocasión por la izquierda): Frits Roelvink, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 39 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 261 Minuto 77 (Ocasión por el centro): Davant d'un atac visitant, l'entrenador local va tirar una pilota al terreny de joc per aturar la jugada, però l'àrbitre va deixar seguir el joc. Tot i així, en Norbert Albiş va rematar amb l'empenya exterior desviat.
  • 285 Minuto 78 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de SFC a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Kwadwo Biamah va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.
  • 262 Minuto 81 (Ocasión por la izquierda): Ambrosio Solberg per poc no aconsegueix empatar el marcador al minut 81, però el seu centre-xut des de l'esquerra va acabar estavellant-se al pal.
  • 262 Minuto 85 (Ocasión por la izquierda): SFC va estar a punt d'empatar al 85 quan un jugador local va perdre la pilota dins l'àrea gràcies a la pressió de Ambrosio Solberg que va avançar fins l'àrea petita pel flanc esquerre, però l'embolic va acabar en no res.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Norbert Albiş de SFC es va guanyar la targeta groga merescudament.