Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

pinar c d (308562) - La Ganga (311507) » 665238086: T64/J4/VI

Liga 665238086 Información oficial sobre el partido 665238086 en Hattrick

17.10.2020 14:00:00
Liga: Temporada 64 / Jornada 4 / VI.688 (15006)

pinar c d Alineación oficial del equipo 'pinar c d' en el partido 2 - 3 LosMonosHamiton Alineación oficial del equipo 'LosMonosHamiton' en el partido
Larry Dogomar (10') 1 - 0
1 - 1 Jonne Utriainen (19')
Andreas Grossmann (24') 2 - 1
2 - 2 Anthony Gélineau (52')
2 - 3 Fredrik Verkissen (66')
pinar c d Alineación oficial del equipo 'pinar c d' en el partido 2 - 3 LosMonosHamiton Alineación oficial del equipo 'LosMonosHamiton' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
pinar c d Alineación oficial del equipo 'pinar c d' en el partido 2 - 0 LosMonosHamiton Alineación oficial del equipo 'LosMonosHamiton' en el partido
Tiene un resultado normal 2.02Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.06Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

pinar c d

Goles Goles

  • 123 Minuto 10 (Gol por la derecha): pinar s'avançava al marcador al minut 10, després d'un rebot que va caçar en Larry Dogomar per la banda dreta de l'atac local. El 1 - 0 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.
  • 123 Minuto 24 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 2 - 1 al minut 24 gràcies a la jugada de Andreas Grossmann, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 30 (Ocasión por la derecha): El jugador local Larry Dogomar per poc que no incrementa el marcador al minut 30. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Vasil Stanimirov va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 230 Minuto 32 (Ocasión de falta): En Lucas McLaughlin es disposava a llançar una falta perillosa per l'equip local. El públic l'aplaudia, primer lentament i a poc a poc augmentant el ritme, abans del llançament; i el xiulava just després per haver xutat tan desviat.
  • 222 Minuto 56 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 56 per blocar una centrada d'en Gabriel Schuh va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de pinar.
  • 221 Minuto 65 (Ocasión por el centro): En Ignacio Negrete va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de pinar se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 212 Minuto 78 (Ocasión por la izquierda): Al minut 78, Ahmad Fuad Taufiq Yazid va caure a l'àrea rival per una traveta del defensor dret, però l'arbitre va fer senyals que continués el joc, davant la indignació dels seguidors locals.

LosMonosHamiton

Goles Goles

  • 108 Minuto 19 (Gol evento especial imprevisible (general)): En Anthony Gélineau encara no sap com va treure's del barret una passada impressionant des de la línia de fons, quasi sense angle, que en Jonne Utriainen només va haver d'empènyer la pilota per fer pujar el 1 - 1.
  • 106 Minuto 52 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): En Anthony Gélineau sabia anticipar-se a les accions dels seus rivals. Per això, al minut 52 va interceptar una passada en profunditat, va plantar-se a la frontal i des d'allà va fer una vaselina al porter, que estava avançat, sobre la bisectriu que formen els pals de la porteria amb la pilota, tal com manen els cànons. 2 - 2 al marcador.
  • 143 Minuto 66 (Gol de contra por la derecha): Una forta pilotada del porter de LosMonosHamiton va anar a parar a la banda dreta de l'atac, on hi havia en Fredrik Verkissen, que va finalitzar el ràpid contraatac en gol. El marcador s'actualitzava amb un 2 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 262 Minuto 25 (Ocasión por la izquierda): Al minut 25 va estar a punt d'arribar el gol de l'empat quan Fredrik Verkissen va fer una jugada per la banda esquerra, però Alberto Rojo va aturar el seu xut.
  • 241 Minuto 51 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de LosMonosHamiton va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Roderik Stilmant va sortir per sobre el travesser.
  • 241 Minuto 77 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de LosMonosHamiton va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Fredrik Verkissen, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 241 Minuto 79 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de LosMonosHamiton va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Jonne Utriainen, però el porter rival va fer una gran aturada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 15 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 15, Daniel Carralón de LosMonosHamiton va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Erkka Helin de LosMonosHamiton va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.