Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

GARCAMPS (1457047) - Hasta los huevos (991129) » 665234697: T64/J11/VI

Liga 665234697 Información oficial sobre el partido 665234697 en Hattrick

05.12.2020 14:00:00
Liga: Temporada 64 / Jornada 11 / VI.627 (14945)

GARCAMPS Alineación oficial del equipo 'GARCAMPS' en el partido 1 - 1 Hasta los huevos Alineación oficial del equipo 'Hasta los huevos' en el partido
0 - 1 Ramón Pardo Otero (83')
Karim Chami (84') 1 - 1
GARCAMPS Alineación oficial del equipo 'GARCAMPS' en el partido 1 - 1 Hasta los huevos Alineación oficial del equipo 'Hasta los huevos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
GARCAMPS Alineación oficial del equipo 'GARCAMPS' en el partido 0 - 1 Hasta los huevos Alineación oficial del equipo 'Hasta los huevos' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.15Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.44Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,1 % 0,1 % 98,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

GARCAMPS

Goles Goles

  • 111 Minuto 84 (Gol por el centro): Al minut 84, Karim Chami va aconseguir l'empat després de rebre una passada pel centre de la defensa: 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 8 (Ocasión por la derecha): GARCAMPS va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar James Houde en un 1 contra 1 amb el porter Damiano Ghirardelli, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 221 Minuto 65 (Ocasión por el centro): En Karim Chami va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de GARCAMPS se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 20 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 20, Manuel Zeballos de GARCAMPS va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Hasta los huevos

Goles Goles

  • 171 Minuto 83 (Gol por el centro): Amb 83 minuts jugats, Ramón Pardo Otero de Huevetes va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 5 (Ocasión por la izquierda): Es duien 5 minuts de partit jugats quan Augusto Sturlini va estar a punt de posar per davant a Huevetes amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Nino Vertua va impedir un gol cantat.
  • 272 Minuto 17 (Ocasión por la izquierda): Aleksander Magiera, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 17 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 272 Minuto 22 (Ocasión por la izquierda): Al minut 22, un refús desafortunat de Nino Vertua, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Eduardo Enrique Bellido no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 271 Minuto 36 (Ocasión por el centro): Ali Kamkarian va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 36, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Nino Vertua va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 239 Minuto 66 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Patrik Mollius va marxar de Mihai Neacşu en un pam de terreny de joc. Tot i no acabar en gol per ben poc, els aficionats de Huevetes van aplaudir-lo demostrant què contents que estaven que el seu ídol mostrés la seva tècnica davant dels rivals.
  • 271 Minuto 75 (Ocasión por el centro): Huevetes va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 75, quan Augusto Sturlini va quedar-se sol davant el porter Nino Vertua, però aquest va poder aturar el xut.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 6 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Augusto Sturlini es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.