Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Braithreachas F.C (118301) - Atletico Bercial (1457922) » 665230299: T64/J4/VI

Liga 665230299 Información oficial sobre el partido 665230299 en Hattrick

17.10.2020 14:00:00
Liga: Temporada 64 / Jornada 4 / VI.549 (14867)

Braithreachas F.C Alineación oficial del equipo 'Braithreachas F.C' en el partido 2 - 4 Club Polideportivo Alcosa Alineación oficial del equipo 'Club Polideportivo Alcosa' en el partido
0 - 1 Miguel Casanavate (7')
Antonio Mangone (13') 1 - 1
1 - 2 Miguel Casanavate (22')
Travis Marler (27') 1 - 3
Kevan Malcolm (32') 2 - 3
2 - 4 Miguel Casanavate (88')
Braithreachas F.C Alineación oficial del equipo 'Braithreachas F.C' en el partido 2 - 4 Club Polideportivo Alcosa Alineación oficial del equipo 'Club Polideportivo Alcosa' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Braithreachas F.C Alineación oficial del equipo 'Braithreachas F.C' en el partido 1 - 1 Club Polideportivo Alcosa Alineación oficial del equipo 'Club Polideportivo Alcosa' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.30Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.70Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
72,5 % 6,4 % 21,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Braithreachas F.C

Goles Goles

  • 138 Minuto 13 (Gol evento especial extremo + rematador): Travis Marler estava realitzant un excel·lent partit des de la seva banda. Antonio Mangone va aconseguir rematar una de les seves bones centrades per aconseguir el 1 - 1 al minut 13.
  • 125 Minuto 27 (Gol evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): El 1 - 3 el va marcar Travis Marler a la seva pròpia porteria, després de rebutjar la pilota tan malament que va fer un misto i va superar el porter amb una vaselina. Aquest home és capaç del millor i del pitjor!
  • 102 Minuto 32 (Gol por la izquierda): Als 32 minuts, una gran jugada per l'esquerra de Braithreachas va acabar amb la pilota als peus de Kevan Malcolm que no va perdonar i va aconseguir reduir el marcador a 2 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 33 (Ocasión por la izquierda): En Antonio Mangone va tenir l'ocasió d'empatar el partit al minut 33, però va fallar estrepitosament. Un aficionat de les terres de l'Ebre va esclatar: "Bons collons, este noi no mos fotrà un gol en tota la temporada, és més dolent que la carn de gos!".
  • 212 Minuto 67 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Kevan Malcolm va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.
  • 200 Minuto 89 (Ocasión de falta): L'equip local va poder disminuir l'avantatge dels visitants al minut 89 amb una falta ben llançada per en Juan Antonio Fuentes, però el porter va ser molt hàbil i va prolongar la pilota per sobre el travesser.

Club Polideportivo Alcosa

Goles Goles

  • 173 Minuto 7 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Miguel Casanavate va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 0 - 1.
  • 170 Minuto 22 (Gol de falta): Una barrera mal col·locada en un tir lliure llançat per Miguel Casanavate al minut 22 va permetre a Polideportivo prendre avantatge per 1 - 2.
  • 140 Minuto 88 (Gol de contra de falta): Un ràpid contraatac de Polideportivo el va aturar bruscament un defensa rival a la frontal de l'àrea. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Miguel Casanavate va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 2 - 4!

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 25 (Ocasión por la derecha): Polideportivo quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Fernando Imizcoz va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.
  • 282 Minuto 56 (Ocasión por la izquierda): Al minut 56 Piero Miani va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Pablo Barquín, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.
  • 242 Minuto 86 (Ocasión de contra por la izquierda): Polideportivo van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 86, però el xut de Miguel Casanavate des de l'esquerra va sortir desviat.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Paulino Casalonga de Polideportivo va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.