Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Sparta que te Aplasto (438890) - F.C BARCELONA.ESP (797118) » 665221322: T64/J13/VI

Liga 665221322 Información oficial sobre el partido 665221322 en Hattrick

19.12.2020 14:00:00
Liga: Temporada 64 / Jornada 13 / VI.388 (14706)

Sparta que te Aplasto Alineación oficial del equipo 'Sparta que te Aplasto' en el partido 5 - 3 F.C BARCELONA.ESP Alineación oficial del equipo 'F.C BARCELONA.ESP' en el partido
0 - 1 Romeo Bayot (29')
Patrick Donie (31') 1 - 1
Malte Baeurle (34') 2 - 1
Emanuel Dymarkowski (36') 3 - 1
3 - 2 Kristóf Csernitzki (63')
Dani Rofiq (80') 4 - 2
Juan Manuel Guardiola (82') 5 - 2
5 - 3 Stefano Merlini (90')
Sparta que te Aplasto Alineación oficial del equipo 'Sparta que te Aplasto' en el partido 5 - 3 F.C BARCELONA.ESP Alineación oficial del equipo 'F.C BARCELONA.ESP' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Destacado (10))
Sparta que te Aplasto Alineación oficial del equipo 'Sparta que te Aplasto' en el partido 8 - 1 F.C BARCELONA.ESP Alineación oficial del equipo 'F.C BARCELONA.ESP' en el partido
Tiene bastante mala suerte 7.92Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.50Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,5 % 0,1 % 0,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Sparta que te Aplasto

Goles Goles

  • 114 Minuto 31 (Gol de penalti): Una mà voluntària dins l'àrea visitant va significar un penal a favor dels locals al minut 31. Patrick Donie, com era d'esperar, va aconseguir marcar-lo, fent pujar el 1 - 1 que empatava un partit molt renyit.
  • 121 Minuto 34 (Gol por el centro): Aplasto va aconseguir el 2 - 1 que desfeia l'empat quan al minut 34 Malte Baeurle va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 133 Minuto 36 (Gol por la derecha): El 3 - 1 va pujar al marcador quan Aplasto va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Emanuel Dymarkowski des de dins de l'àrea.
  • 133 Minuto 80 (Gol por la derecha): Amb 80 minuts jugats, en Dani Rofiq va augmentar l'avantatge de Aplasto a 4 - 2 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.
  • 131 Minuto 82 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Aplasto pel centre va donar un gran resultat: el gol de Juan Manuel Guardiola va posar el 5 - 2 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 28 (Ocasión por la izquierda): Aplasto va estar a punt de posar-se per davant al minut 28 però Ingo Lukits va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 233 Minuto 39 (Ocasión por la derecha): Al minut 39 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Emanuel Dymarkowski de Aplasto va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 233 Minuto 74 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Patrick Donie va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 285 Minuto 91 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del BARCELONA.ESP. La jugada d'estratègia del Aplasto per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Emanuel Dymarkowski va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.

F.C BARCELONA.ESP

Goles Goles

  • 141 Minuto 29 (Gol de contra por el centro): BARCELONA.ESP va demostrar la seva habilitat per contraatacar al minut 29, quan Romeo Bayot, sol dins l'àrea, va aconseguir el 0 - 1.
  • 185 Minuto 63 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del BARCELONA.ESP van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Kristóf Csernitzki va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 3 - 2 pujava al marcador.
  • 185 Minuto 90 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Aplasto. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Stefano Merlini la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del BARCELONA.ESP es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 5 - 3 arribava al minut 90.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 9 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Per falta d'experiència, Patrick Donie va fer una falta innecessària a la frontal de l'àrea, però al final no va tenir conseqüències per al seu equip.
  • 242 Minuto 40 (Ocasión de contra por la izquierda): BARCELONA.ESP van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 40, però Romeo Bayot va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 216 Minuto 58 (Ocasión evento especial rápido + pase): La velocitat de Joaquín Eleizalde va ser clau en la jugada d'atac de BARCELONA.ESP al minut 58, quan ell mateix va fer una passada brutal a Stefano Merlini, que aquest va espifiar espectacularment davant el gran "ooooh" del públic.
  • 261 Minuto 64 (Ocasión por el centro): En Marek Gajarský al minut 64 va poder igualar el marcador, però un xiulet del públic el va fer creure que la jugada estava invalidada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 72 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Kjell Olsen.