Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

lantejuela city (121351) - A.S. ARAGON (1414647) » 665202181: T64/J2/VI

Liga 665202181 Información oficial sobre el partido 665202181 en Hattrick

03.10.2020 14:00:00
Liga: Temporada 64 / Jornada 2 / VI.47 (14365)

lantejuela city Alineación oficial del equipo 'lantejuela city' en el partido 1 - 1 Ciriako CF Alineación oficial del equipo 'Ciriako CF' en el partido
0 - 1 Manel Wane (32')
Carlos Villabona (53') 1 - 1
lantejuela city Alineación oficial del equipo 'lantejuela city' en el partido 1 - 1 Ciriako CF Alineación oficial del equipo 'Ciriako CF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
lantejuela city Alineación oficial del equipo 'lantejuela city' en el partido 1 - 1 Ciriako CF Alineación oficial del equipo 'Ciriako CF' en el partido
Tiene un resultado normal 0.51Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.33Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
12,6 % 1,1 % 86,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

lantejuela city

Goles Goles

  • 111 Minuto 53 (Gol por el centro): Carlos Villabona s'emportà una gran ovació del públic local al minut 53, quan es va burlar de tota la línea defensiva central, i va empatar el partit: 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 3 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de lantejuela va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Bob Lausten, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 239 Minuto 17 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Geison Navarro va marxar de David Pérez Peña en un pam de terreny de joc. Tot i no acabar en gol per ben poc, els aficionats de lantejuela van aplaudir-lo demostrant què contents que estaven que el seu ídol mostrés la seva tècnica davant dels rivals.
  • 240 Minuto 73 (Ocasión de contra de falta): El lantejuela va sortir al contraatac però l'equip rival sabia que en aquests casos s'havia de fer una falta tàctica. En Marco Costescu la va xutar sense cap convenciment i la pilota es va estavellar a la tanca.
  • 243 Minuto 81 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de lantejuela va anar a parar a la dreta de l'atac on en Geison Navarro, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 70 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Ferruccio Pepeverde de lantejuela va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Secondo Scampoli de lantejuela amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Ciriako CF

Goles Goles

  • 171 Minuto 32 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Manel Wane que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 0 - 1 per a Ciriako.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 2 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Manel Wane que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 271 Minuto 15 (Ocasión por el centro): Kalle Larsen va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 15, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Nand van den Hoek va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 281 Minuto 36 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de David Comadira. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 271 Minuto 53 (Ocasión por el centro): Al minut 53 de partit, Anatoliy Polzikov quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 271 Minuto 72 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Anatoliy Polzikov ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.