Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Pasion Jienense (1588237) - VAN DE BANDA (489097) » 665199142: T64/J12/V

Liga 665199142 Información oficial sobre el partido 665199142 en Hattrick

12.12.2020 14:00:00
Liga: Temporada 64 / Jornada 12 / V.248 (5763)

Pasion Jienense Alineación oficial del equipo 'Pasion Jienense' en el partido 1 - 0 VAN DE BANDA Alineación oficial del equipo 'VAN DE BANDA' en el partido
Alberto Basoco (35') 1 - 0
Pasion Jienense Alineación oficial del equipo 'Pasion Jienense' en el partido 1 - 0 VAN DE BANDA Alineación oficial del equipo 'VAN DE BANDA' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Pasion Jienense Alineación oficial del equipo 'Pasion Jienense' en el partido 0 - 1 VAN DE BANDA Alineación oficial del equipo 'VAN DE BANDA' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.25Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
5,4 % 0,2 % 94,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Pasion Jienense

Goles Goles

  • 135 Minuto 35 (Gol evento especial experiencia intercepción pase): Alberto Basoco va demostrar la seva experiència quan al minut 35 va pispar al porter la pilota mentre la botava i va marcar a porteria buida: 1 - 0. És un murri!

Ocasiones Ocasiones

  • 286 Minuto 34 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Per tal d'evitar un contraatac perillós, l'encarregat del material va sortir corrents des de la banqueta i va enviar la pilota a la graderia. L'àrbitre, tal com marca el reglament, el va expulsar i va assenyalar tir lliure indirecte. En Manuel Rubio López va demostrar no saber-se el reglament, ja que va marcar fent un xut directe. L'àrbitre, que tenia la mà alçada marcant tir lliure indirecte, va anular el gol.
  • 240 Minuto 40 (Ocasión de contra de falta): Jienense van dur a terme molts contraatacs perillosos, com per exemple el del minut 40 que va acabar amb una falta; el xut posterior de Tiburcio Valdés no va ser gens encertat.
  • 218 Minuto 65 (Ocasión evento especial córner peinado): En un servei de cantonada, en Alberto Basoco va entorpir al marcador d'en Matteo Dell'Albani per tal que aquest marqués tot sol, però aquest no va dirigir bé la pilota i va errar la rematada.
  • 232 Minuto 86 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Valentin Berechet al minut 86 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Alberto Basoco va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Miguel Rubio de Jienense amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

VAN DE BANDA

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 43 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Antonio Sena estava en un especial estat de gràcia, i això es va veure sobretot quan va fer una magnífica centrada que Renzo Caviglia, als 43 minuts, va fallar per ben poc.
  • 260 Minuto 44 (Ocasión de falta): En Osvald Sennels va voler emular el xut de Roberto Carlos amb l'exterior del peu, però la pilota va agafar un efecte inesperat i va anar a parar a les parts baixes d'un jugador local que estava a la barrera.
  • 260 Minuto 85 (Ocasión de falta): El jugador visitant Osvald Sennels va estar a prop d'igualar l'electrònic al minut 85 amb una falta directa que va sortir fregant el pal esquerre de la porteria.