Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

La Mosca Cojonera (1414863) - F.C. Largs (311188) » 665199054: T64/J4/V

Liga 665199054 Información oficial sobre el partido 665199054 en Hattrick

17.10.2020 14:00:00
Liga: Temporada 64 / Jornada 4 / V.247 (5762)

La Mosca Cojonera Alineación oficial del equipo 'La Mosca Cojonera' en el partido 1 - 3 F.C. Largs Alineación oficial del equipo 'F.C. Largs' en el partido
Dennis Pfeiliker (21') 1 - 0
1 - 1 Mateusz Szmidt (34')
1 - 2 Cecil Biesmans (55')
1 - 3 Marcelino Montilla (64')
La Mosca Cojonera Alineación oficial del equipo 'La Mosca Cojonera' en el partido 1 - 3 F.C. Largs Alineación oficial del equipo 'F.C. Largs' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
La Mosca Cojonera Alineación oficial del equipo 'La Mosca Cojonera' en el partido 4 - 2 F.C. Largs Alineación oficial del equipo 'F.C. Largs' en el partido
Tiene bastante mala suerte 3.88Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.65Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
83,2 % 1,8 % 15,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

La Mosca Cojonera

Goles Goles

  • 123 Minuto 21 (Gol por la derecha): Corria el minut 21 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Dennis Pfeiliker, que va posar el 1 - 0 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 19 (Ocasión por la izquierda): Cojonera va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 19 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Isac Gudîma ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 220 Minuto 50 (Ocasión de falta): Al minut 50, un xut de falta directa va estar a punt de significar un gol per a l'equip local, però va sortir desviat a l'esquerra de la porteria visitant.
  • 221 Minuto 54 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Dennis Pfeiliker va estar a punt d'acabar en gol al minut 54, però el porter visitant Egil Steen va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 213 Minuto 60 (Ocasión por la derecha): Després de 60 minuts, 雷 (Lei) 關項 (Guanxiang) va tenir l'empat a les botes però no va encertar a marcar des del pic dret de l'àrea gran quan tothom esperava el gol.
  • 218 Minuto 70 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en Sammy Marcotte va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en Dennis Pfeiliker rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 58 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Jahongir Xakimov de Cojonera va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

F.C. Largs

Goles Goles

  • 161 Minuto 34 (Gol por el centro): Al minut 34 en Mateusz Szmidt va fer una finta deixant passar la pilota entre les cames i es va desmarcar per rebre una paret del company. La defensa central no va poder fer res per evitar que encarés al porter i igualés el partit a 1 - 1.
  • 141 Minuto 55 (Gol de contra por el centro): Mentre els rivals celebraven un gol que l'àrbitre havia anul·lat per fora de joc, els jugadors de F.C. Largs van posar en joc ràpidament la pilota, muntant un contraatac que els va permetre plantar-se sense oposició davant el porter i marcar el 1 - 2 mitjançant en Cecil Biesmans.
  • 181 Minuto 64 (Gol por el centro): Al minut 64, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Marcelino Montilla va augmentar l'avantatge de F.C. Largs a 1 - 3 amb un xut ras arran de pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 263 Minuto 27 (Ocasión por la derecha): Diego Esteban va entrar a l'àrea per la banda dreta, però els defenses no van permetre que arribés més lluny i van enviar la pilota a córner.
  • 272 Minuto 35 (Ocasión por la izquierda): Acacio Del Horno, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 35 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 272 Minuto 47 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del F.C. Largs que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Acacio Del Horno, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 281 Minuto 57 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Mateusz Szmidt després de 57 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Sandalio Lizaranzu va poder desviar-lo a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 69 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Carlos Miguel Cruz de F.C. Largs amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.