Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

chiquinines (119041) - Ermita team (439410) » 665198763: T64/J2/V

Liga 665198763 Información oficial sobre el partido 665198763 en Hattrick

03.10.2020 14:00:00
Liga: Temporada 64 / Jornada 2 / V.242 (5757)

Els Macpastes Alineación oficial del equipo 'Els Macpastes' en el partido 1 - 3 CD Linares Alineación oficial del equipo 'CD Linares' en el partido
Helenio Sillobre (22') 1 - 0
1 - 1 Mario Sterzl (32')
1 - 2 József Veres (59')
1 - 3 Paolo Buzzi (76')
Els Macpastes Alineación oficial del equipo 'Els Macpastes' en el partido 1 - 3 CD Linares Alineación oficial del equipo 'CD Linares' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Els Macpastes Alineación oficial del equipo 'Els Macpastes' en el partido 2 - 1 CD Linares Alineación oficial del equipo 'CD Linares' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.32Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.07Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
80,0 % 2,9 % 17,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Els Macpastes

Goles Goles

  • 185 Minuto 22 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Linares. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Helenio Sillobre la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Macpastes es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 1 - 0 arribava al minut 22.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 12 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Trondar Karlsen va estar a punt d'avançar els locals al minut 12 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 225 Minuto 36 (Ocasión evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): Un rebot dins l'àrea gairebé va provocar que Ned Davies es fes un gol en pròpia porteria, però un company va aconseguir evitar-ho pels pèls.
  • 222 Minuto 39 (Ocasión por la izquierda): Macpastes va estar a punt de posar-se per davant al minut 39 però Trondar Karlsen va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 221 Minuto 53 (Ocasión por el centro): En Helvecio Jose Andrés Castro va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Macpastes se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 211 Minuto 64 (Ocasión por el centro): Al minut 64 el Macpastes va posar setge sobre la defensa central visitant però en Trondar Karlsen no va estar gens encertat.
  • 212 Minuto 75 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Helvecio Jose Andrés Castro va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.

CD Linares

Goles Goles

  • 162 Minuto 32 (Gol por la izquierda): Mario Sterzl, de l'equip visitant, va controlar una centrada des de l'esquerra i va rematar col·locat, aconseguint així l'empat: 1 - 1 al minut 32.
  • 171 Minuto 59 (Gol por el centro): En József Veres donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 59 el marcador reflectia el 1 - 2.
  • 181 Minuto 76 (Gol por el centro): Paolo Buzzi de Linares va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 1 - 3 al minut 76. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!

Ocasiones Ocasiones

  • 289 Minuto 40 (Ocasión evento especial): Tothom coneixia a en Saverio Guglienmino per la seva rapidesa. Al minut 40 va intentar marxar per velocitat d'en Reza Khabbazian, però aquest no era pas més lent, així que va aturar el perill sense massa complicacions.
  • 273 Minuto 42 (Ocasión por la derecha): En Paolo Buzzi va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.