Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Bablanc (308774) - MuntsaTeam (1417573) » 665198627: T64/J10/V

Liga 665198627 Información oficial sobre el partido 665198627 en Hattrick

28.11.2020 14:00:00
Liga: Temporada 64 / Jornada 10 / V.239 (5754)

Bablanc Alineación oficial del equipo 'Bablanc' en el partido 2 - 0 MuntsaTeam Alineación oficial del equipo 'MuntsaTeam' en el partido
Karl-Gustav Jaktlund (2') 1 - 0
Nolwin Gunneweg (10') 2 - 0
Bablanc Alineación oficial del equipo 'Bablanc' en el partido 2 - 0 MuntsaTeam Alineación oficial del equipo 'MuntsaTeam' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Bablanc Alineación oficial del equipo 'Bablanc' en el partido 1 - 1 MuntsaTeam Alineación oficial del equipo 'MuntsaTeam' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.30Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.89Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
55,7 % 18,6 % 25,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Bablanc

Goles Goles

  • 139 Minuto 2 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): Mostrant tota la seva tècnica, en Karl-Gustav Jaktlund va aprofitar la debilitat en el joc terrestre d'en Juan Jándula per fer-li una sotana i encarar la porteria. Quan tothom esperava una canonada, va sorprendre tothom amb una vaselina magistral, anotant el 1 - 0
  • 185 Minuto 10 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 10 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Bablanc. A fi d'aconseguir el 2 - 0, van tocar-la en curt per tal que Nolwin Gunneweg xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 34 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Nolwin Gunneweg va estar a punt de sentenciar el partit al minut 34, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 231 Minuto 40 (Ocasión por el centro): Karl-Gustav Jaktlund una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 40, però una magnífica aturada de Kleber Villa va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 237 Minuto 41 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Romano Mandolini va realitzar una excel·lent centrada des de la seva banda, però Einari Kesti va fer una rematada lamentable que va acabar a les mans del porter.
  • 233 Minuto 42 (Ocasión por la derecha): El Bablanc ho intentava per la dreta per mitjà de Einari Kesti, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Ratko Lazarević de Bablanc va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 511 Minuto 51 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Karl-Gustav Jaktlund de Bablanc va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 511 Minuto 66 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Carlos Capla de Bablanc es va guanyar la targeta groga merescudament.

MuntsaTeam

Ocasiones Ocasiones

  • 219 Minuto 37 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): Basili Masip va fer una gran rematada de cap després d'un llançament de córner d'en Emil Günther Zottler, però l'estirada del porter va evitar el gol.
  • 252 Minuto 65 (Ocasión por la izquierda): Al minut 65 un espontani va saltar al terreny de joc vestit amb una barretina i va llançar a la cara de Pedro Farnés la bandera del seu antic club abans de llançar-se com una exhalació contra la xarxa de la porteria on segons abans el jugador de MuntsaTeam havia fallat una clara oportunitat, tot sol des de l'esquerra.