Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Salmadara Key (1414628) - FC Albacete (1421931) » 665198142: T64/J14/V

Liga 665198142 Información oficial sobre el partido 665198142 en Hattrick

26.12.2020 14:00:00
Liga: Temporada 64 / Jornada 14 / V.230 (5743)

Salmadara Key Alineación oficial del equipo 'Salmadara Key' en el partido 1 - 2 FC Albacete Alineación oficial del equipo 'FC Albacete' en el partido
Christian Dickmann (7') 1 - 0
1 - 1 Fabricio Curro (64')
1 - 2 Mihai Păruş (89')
Salmadara Key Alineación oficial del equipo 'Salmadara Key' en el partido 1 - 2 FC Albacete Alineación oficial del equipo 'FC Albacete' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Salmadara Key Alineación oficial del equipo 'Salmadara Key' en el partido 1 - 1 FC Albacete Alineación oficial del equipo 'FC Albacete' en el partido
Tiene un resultado normal 1.10Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.21Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
28,9 % 35,9 % 35,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Salmadara Key

Goles Goles

  • 123 Minuto 7 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 1 - 0 al minut 7 gràcies a la jugada de Christian Dickmann, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 225 Minuto 30 (Ocasión evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): L'imprevisible Hèctor Fenés va intentar rebutjar una centrada de l'equip rival amb tant mala sort que va estar a punt de fer-se un gol en pròpia porteria. Afortunadament el porter va poder evitar-ho amb una ràpida intervenció.
  • 205 Minuto 33 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Alberto Pintado va sorprendre tothom amb una passada llarguíssima als peus de Marinko Drmić, que, també sorprès, va fer un control horrible i va perdre una oportunitat magnífica.
  • 230 Minuto 35 (Ocasión de falta): En Amat Jover es disposava a llançar una falta perillosa per l'equip local. El públic l'aplaudia, primer lentament i a poc a poc augmentant el ritme, abans del llançament; i el xiulava just després per haver xutat tan desviat.

FC Albacete

Goles Goles

  • 163 Minuto 64 (Gol por la derecha): Els jugadors visitants van aconseguir l'empat al minut 64 amb un xut des de la dreta que va tocar a un defensor i va descol·locar al porter. L'àrbitre va ignorar aquest fet i va apuntar a l'acta que l'autoria del gol era d'en Fabricio Curro.
  • 172 Minuto 89 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Mihai Păruş quedar desmarcat i marcar per a Albacete al minut 89. El marcador es va posar aleshores 1 - 2 pels visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 31 (Ocasión por el centro): Albacete va tenir l'empat a l'abast de la mà quan Raúl Pemartín es va trobar sol davant del porter, però el seu xut va topar amb el travesser.
  • 261 Minuto 34 (Ocasión por el centro): Davant d'un atac visitant, l'entrenador local va tirar una pilota al terreny de joc per aturar la jugada, però l'àrbitre va deixar seguir el joc. Tot i així, en Rudolf Radetz va rematar amb l'empenya exterior desviat.
  • 285 Minuto 47 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Salma. La jugada d'estratègia del Albacete per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Gaetano Barzagli va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.
  • 241 Minuto 52 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Albacete va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Raúl Pemartín va sortir per sobre el travesser.
  • 272 Minuto 70 (Ocasión por la izquierda): Es duien 70 minuts de partit jugats quan Rudolf Radetz va estar a punt de posar per davant a Albacete amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Alberto Pintado va impedir un gol cantat.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Gaetano Barzagli de Albacete es va emportar una amonestació al minut 37 per provocar un rival.