Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

F. C. Futvoleros. (48381) - ulubli_lodosa (435441) » 665195778: T64/J11/V

Liga 665195778 Información oficial sobre el partido 665195778 en Hattrick

05.12.2020 14:00:00
Liga: Temporada 64 / Jornada 11 / V.188 (5701)

F. C. Futvoleros. Alineación oficial del equipo 'F. C. Futvoleros.' en el partido 4 - 0 ulubli_lodosa Alineación oficial del equipo 'ulubli_lodosa' en el partido
Shoja Shahbazian (6') 1 - 0
Shoja Shahbazian (9') 2 - 0
Seppo Ruutiainen (20') 3 - 0
Shoja Shahbazian (78') 4 - 0
F. C. Futvoleros. Alineación oficial del equipo 'F. C. Futvoleros.' en el partido 4 - 0 ulubli_lodosa Alineación oficial del equipo 'ulubli_lodosa' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
F. C. Futvoleros. Alineación oficial del equipo 'F. C. Futvoleros.' en el partido 2 - 0 ulubli_lodosa Alineación oficial del equipo 'ulubli_lodosa' en el partido
Tiene suerte 1.83Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F. C. Futvoleros.

Goles Goles

  • 122 Minuto 6 (Gol por la izquierda): Futvoleros prenia la batuta de l'encontre al minut 6, quan en Shoja Shahbazian va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 1 - 0 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 132 Minuto 9 (Gol por la izquierda): Al minut 9, Futvoleros va aconseguir el 2 - 0 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Shoja Shahbazian, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.
  • 131 Minuto 20 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Futvoleros pel centre va donar un gran resultat: el gol de Seppo Ruutiainen va posar el 3 - 0 al marcador.
  • 132 Minuto 78 (Gol por la izquierda): Futvoleros va augmentar la diferència quan Shoja Shahbazian no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 4 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 225 Minuto 18 (Ocasión evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): L'imprevisible Res Leitner va intentar rebutjar una centrada de l'equip rival amb tant mala sort que va estar a punt de fer-se un gol en pròpia porteria. Afortunadament el porter va poder evitar-ho amb una ràpida intervenció.
  • 232 Minuto 30 (Ocasión por la izquierda): Al minut 30, Aleksi Mallat gairebé va marcar per a Futvoleros des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 232 Minuto 53 (Ocasión por la izquierda): En Aleksi Mallat, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.

ulubli_lodosa

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 50 (Ocasión de contra por la izquierda): El ulubli_lodosa va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 50, però en Kyle ó Móráin va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 243 Minuto 54 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de ulubli_lodosa va anar a parar a la dreta de l'atac on en Kyle ó Móráin, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 242 Minuto 82 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 82 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Jens Hägen, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 8 (Tarjeta roja directa): El col·legiat va haver de mostrar la vermella directa a Jorge Mansilla després que el jugador de ulubli_lodosa li digués "Ets una meretriu, marfanta, bagassa i maturranga!" a un pam de la cara.