Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Collado FC (1414869) - Madreñas United (48062) » 665195433: T64/J9/V

Liga 665195433 Información oficial sobre el partido 665195433 en Hattrick

21.11.2020 14:00:00
Liga: Temporada 64 / Jornada 9 / V.182 (5695)

Dendma C.F. Alineación oficial del equipo 'Dendma C.F.' en el partido 3 - 1 Madreñas United Alineación oficial del equipo 'Madreñas United' en el partido
Marc Merenda (25') 1 - 0
梁 (Liang) 如财 (Rucai) (31') 2 - 0
2 - 1 Germán Pío infante (58')
Genadiy Pashkovskiy (85') 3 - 1
Dendma C.F. Alineación oficial del equipo 'Dendma C.F.' en el partido 3 - 1 Madreñas United Alineación oficial del equipo 'Madreñas United' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Dendma C.F. Alineación oficial del equipo 'Dendma C.F.' en el partido 1 - 2 Madreñas United Alineación oficial del equipo 'Madreñas United' en el partido
Tiene suerte 0.63Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.12Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
8,1 % 0,4 % 91,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Dendma C.F.

Goles Goles

  • 106 Minuto 25 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Després de 25 minuts, Marc Merenda va interceptar una passada que anava dirigida al porter rival i sense tocar la pilota i amb un parell de fintes va marejar al porter, i va acabar marcant amb un magnífic cop de taló, posant el resultat a 1 - 0.
  • 142 Minuto 31 (Gol de contra por la izquierda): 梁 (Liang) 如财 (Rucai) va meravellar tothom quan va rebre una passada i va creuar tot el camp per la banda esquerra fins arribar a l'àrea i superar el porter, rematant així el gran contraatac de Dendma i marcant el 2 - 0.
  • 134 Minuto 85 (Gol de penalti): L'àrbitre va pitar una penal a favor de Dendma al minut 85, que va llançar ajustat al pal en Genadiy Pashkovskiy. 3 - 1 pels locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 16 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Dendma va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Răzvan Prodaniuc, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 286 Minuto 29 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): La pressió va fer l'efecte desitjat per l'entrenador de Dendma, que van sortir immediatament al contraatac. No obstant això, una coça al genoll de Marc Merenda va servir per aturar el joc. Ell mateix, va posar en joc la pilota centrant-la a l'interior de l'àrea petita, però el porter va sortir amb els punys i va enviar la pilota lluny de la zona perillosa.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 60 (Tarjeta roja directa): Al minut 60, Marc Merenda de Dendma va donar un cop de cap a un rival. Després de consultar l'assistent, el col·legiat va treure-li la vermella directa. Els jugadors van arraïmar-se al voltant del jugador estès al terra, queixant-se de la comèdia que estava fent.

Madreñas United

Goles Goles

  • 153 Minuto 58 (Gol por la derecha): Al minut 58, Germán Pío infante va rebre la pilota després d'una jugada per la dreta, i va retallar distàncies per Madreñas en aconseguir el 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 15 (Ocasión por el centro): Philippe Gauthier va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 15, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Fernando Villaño va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 261 Minuto 28 (Ocasión por el centro): Giorgio Gui quasi aconsegueix empatar per Madreñas al minut 28, però Fernando Villaño va fer una magnífica intervenció, i va enviar el seu xut amb efecte a un costat de la porteria.
  • 251 Minuto 41 (Ocasión por el centro): Al minut 41, Philippe Gauthier va rebre la passada de la mort a l’àrea petita, però va voler rematar amb el taló i ho va fer amb tan poca gràcia que la pilota va passar entre les seves cames sense poder colpejar-la.
  • 253 Minuto 42 (Ocasión por la derecha): Madreñas van seguir progressant per la banda dreta. Philippe Gauthier va tenir la seva oportunitat al minut 42, però la defensa local estava ben organitzada i va poder aturar l'atac.
  • 261 Minuto 69 (Ocasión por el centro): En 陈 (Chen) 贵南 (Guinan) al minut 69 va poder igualar el marcador, però un xiulet del públic el va fer creure que la jugada estava invalidada.
  • 261 Minuto 77 (Ocasión por el centro): Els visitants quasi aconsegueixen el gol de l'empat al 77 després d'una gran combinació pel centre, però al moment de definir Giorgio Gui va fer un xut de canari, sense problemes per al porter.