Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Madreñas United (48062) - DAMERO TEAM (1435697) » 665195405: T64/J2/V

Liga 665195405 Información oficial sobre el partido 665195405 en Hattrick

03.10.2020 14:00:00
Liga: Temporada 64 / Jornada 2 / V.182 (5695)

Madreñas United Alineación oficial del equipo 'Madreñas United' en el partido 2 - 3 DAMERO TEAM Alineación oficial del equipo 'DAMERO TEAM' en el partido
0 - 1 Javier Rojo (23')
0 - 2 Dachi Grdzelishvili (34')
August Kroon (38') 1 - 2
1 - 3 Iker Agirretxe (70')
Jesús Danus (78') 2 - 3
Madreñas United Alineación oficial del equipo 'Madreñas United' en el partido 2 - 3 DAMERO TEAM Alineación oficial del equipo 'DAMERO TEAM' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Madreñas United Alineación oficial del equipo 'Madreñas United' en el partido 2 - 0 DAMERO TEAM Alineación oficial del equipo 'DAMERO TEAM' en el partido
Tiene un resultado normal 2.50Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.10Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Madreñas United

Goles Goles

  • 104 Minuto 38 (Gol de penalti): L'àrbitre va xiular un penal polèmic a favor de Madreñas al minut 38. Mentre el públic escridassava l'àrbitre -"Gallimarsot, curt de gambals!"-, August Kroon va anotar-lo sense problemes, canviant el marcador a 1 - 2.
  • 103 Minuto 78 (Gol por la derecha): Una jugada per emmarcar de Madreñas per la dreta va donar com a resultat un gol de Jesús Danus al minut 78 que reduïa la distància a 2 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 4 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Giorgio Gui! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 219 Minuto 16 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): Giorgio Gui va fer un bon cop de cap a la sortida d'un córner picat per en August Kroon, però amb tant mala sort que la pilota va anar al pal i després al porter.
  • 221 Minuto 22 (Ocasión por el centro): En Jesús Danus del Madreñas ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 213 Minuto 69 (Ocasión por la derecha): Quan passaven 69 minuts, en Avelino Garcés no va arribar per centímetres a una centrada entre la defensa i el porter efectuada des de la dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 8 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 8, Toni Bidaurrazaga de Madreñas va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Fernando Robledo de Madreñas la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

DAMERO TEAM

Goles Goles

  • 186 Minuto 23 (Gol de tiro libre indirecto de contra): El 0 - 1 va arribar gràcies a una falta feta per aturar un contraatac per part del DAMERO. La falta va servir per comprovar que l'estratègia ofensiva era una bona arma d'aquest equip, ja que en Javier Rojo va rematar tot sol dins de l'àrea petita.
  • 184 Minuto 34 (Gol de penalti): Al minut 34 de partit, l'àrbitre va xiular un penal molt dubtós a favor de DAMERO, fet que va motivar una allau de protestes dels jugadors de l'equip de casa. Finalment el penal es va xutar i Dachi Grdzelishvili va aconseguir augmentar l'avantatge dels visitants a 0 - 2.
  • 181 Minuto 70 (Gol por el centro): Iker Agirretxe va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 70, i va fer pujar el 1 - 3 per a DAMERO.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 20 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de DAMERO va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Joan Idrach, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 241 Minuto 55 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de DAMERO va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Patrick Jansson, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 241 Minuto 77 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de DAMERO, l'equip va recuperar la pilota al minut 77 i va contraatacar. En Nelson Salazar va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Patrick Jansson de DAMERO amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.