Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Boquerones Team (49139) - Halcones Milenarios (992866) » 665192624: T64/J6/V

Liga 665192624 Información oficial sobre el partido 665192624 en Hattrick

31.10.2020 14:00:00
Liga: Temporada 64 / Jornada 6 / V.132 (5645)

Boquerones Team Alineación oficial del equipo 'Boquerones Team' en el partido 4 - 2 Seis do nadal Alineación oficial del equipo 'Seis do nadal' en el partido
0 - 1 Metodi Saykov (2')
0 - 2 Metodi Saykov (40')
Simeón Aragó (43') 1 - 2
Simeón Aragó (47') 2 - 2
Marco Schiesaro (55') 3 - 2
Ciro Zoccarato (64') 4 - 2
Boquerones Team Alineación oficial del equipo 'Boquerones Team' en el partido 4 - 2 Seis do nadal Alineación oficial del equipo 'Seis do nadal' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Boquerones Team Alineación oficial del equipo 'Boquerones Team' en el partido 0 - 1 Seis do nadal Alineación oficial del equipo 'Seis do nadal' en el partido
Tiene mucha potra 0.35Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.31Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
6,5 % 0,3 % 93,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Boquerones Team

Goles Goles

  • 102 Minuto 43 (Gol por la izquierda): No va ser fàcil, però els jugadors de Boquerones van trenar una bona jugada per l'esquerra que va deixar en Simeón Aragó en un favorable u contra u amb el porter visitant, que no va poder evitar que es reduís la diferència de gols a 1 - 2.
  • 137 Minuto 47 (Gol evento especial extremo + rematador): Amb una precisió quirúrgica, la magnífica centrada de Alexander Lebed va anar a parar al cap de Simeón Aragó que va demostrar que és un mestre rematant de cap i va anotar així per a Boquerones el 2 - 2.
  • 120 Minuto 55 (Gol de falta): El 3 - 2 no fou un gol massa bonic, però el xut de falta d'en Marco Schiesaro al minut 55, després de ser lleugerament desviat per la tanca defensiva, va suposar l'avançada per al Boquerones i va ser celebrat com si es tractés d'un gran gol!
  • 186 Minuto 64 (Gol de tiro libre indirecto de contra): Els defenses van aturar un contraatac de Boquerones amb una falta. Però el jugador que l'havia rebut es va posar ràpidament de peu, va plantar la pilota i va fer un centre al cap d'en Ciro Zoccarato, que va rematar picant la pilota enviant-la fora de l'abast del porter. Mentre el porter recriminava als seus companys que algú s'havia de posar al davant per evitar que es serveixi ràpidament la falta, el videomarcador sortia el 4 - 2 amb un gran "Goooool!" al costat.

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 15 (Ocasión por la izquierda): En Ciro Zoccarato va tenir l'ocasió d'empatar el partit al minut 15, però va fallar estrepitosament. Un aficionat de les terres de l'Ebre va esclatar: "Bons collons, este noi no mos fotrà un gol en tota la temporada, és més dolent que la carn de gos!".
  • 241 Minuto 32 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Boquerones va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Marco Schiesaro, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 233 Minuto 67 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Lambertus Vis va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 6 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Lambertus Vis de Boquerones la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Seis do nadal

Goles Goles

  • 171 Minuto 2 (Gol por el centro): En Metodi Saykov donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 2 el marcador reflectia el 0 - 1.
  • 190 Minuto 40 (Gol de falta): En Metodi Saykov va mostrar quina potència té, perquè va poder desempallegar-se dels rivals per la força, acabant marcant el 0-2.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 31 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Fabrizio Bozzuto després de 31 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Babacar Egué va poder desviar-lo a córner.
  • 281 Minuto 39 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Tiziano Franco va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 282 Minuto 42 (Ocasión por la izquierda): Al minut 42 Babacar Egué va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Lolo Jiménez, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.
  • 261 Minuto 63 (Ocasión por el centro): Davant d'un atac visitant, l'entrenador local va tirar una pilota al terreny de joc per aturar la jugada, però l'àrbitre va deixar seguir el joc. Tot i així, en Martinavarro Orellana va rematar amb l'empenya exterior desviat.
  • 252 Minuto 77 (Ocasión por la izquierda): Una llarga i pacient circulació de pilota del nadal va acabar amb una bona passada a la banda esquerra, que en Lolo Jiménez no va poder controlar.