Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Pitupujol (798213) - dieguineta (989026) » 665191123: T64/J10/V

Liga 665191123 Información oficial sobre el partido 665191123 en Hattrick

28.11.2020 14:00:00
Liga: Temporada 64 / Jornada 10 / V.105 (5618)

Pitupujol Alineación oficial del equipo 'Pitupujol' en el partido 1 - 2 Esteagua de Mineral Alineación oficial del equipo 'Esteagua de Mineral' en el partido
0 - 1 Marcel Almenar (20')
0 - 2 Hugo Pagniez (50')
Gabi Buzărnescu (82') 1 - 2
Pitupujol Alineación oficial del equipo 'Pitupujol' en el partido 1 - 2 Esteagua de Mineral Alineación oficial del equipo 'Esteagua de Mineral' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Pitupujol Alineación oficial del equipo 'Pitupujol' en el partido 2 - 2 Esteagua de Mineral Alineación oficial del equipo 'Esteagua de Mineral' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.81Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.83Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
31,0 % 37,4 % 31,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Pitupujol

Goles Goles

  • 101 Minuto 82 (Gol por el centro): Gabi Buzărnescu de Pitupujol va demostrar les seves habilitats al minut 82 amb un xut entre la defensa central dels visitants que reduïa la diferència al marcador 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 6 (Ocasión por la derecha): Pitupujol va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Fabio Negretti en un 1 contra 1 amb el porter Florentino Nadal, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 211 Minuto 27 (Ocasión por el centro): Una bona jugada de Gabi Buzărnescu hauria d'haver estat gol al minut 27 si no hagués estat per la actuació destacada de la defensa central visitant.
  • 212 Minuto 28 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Asclepiodoto Vilela va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.
  • 212 Minuto 49 (Ocasión por la izquierda): En Asclepiodoto Vilela va tenir l'ocasió d'empatar el partit al minut 49, però va fallar estrepitosament. Un aficionat de les terres de l'Ebre va esclatar: "Bons collons, este noi no mos fotrà un gol en tota la temporada, és més dolent que la carn de gos!".
  • 200 Minuto 61 (Ocasión de falta): Pitupujol va disposar d'una falta prop de l'àrea al minut 61, però el xut va anar a parar al pal.
  • 201 Minuto 77 (Ocasión por el centro): Els locals van estar a punt de reduir diferències, però la vaselina de Gabi Buzărnescu no va entrar per centímetres.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 52 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 52, Shairon Martina de Pitupujol va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 72 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Abesalom Gigiberia de Pitupujol va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Esteagua de Mineral

Goles Goles

  • 173 Minuto 20 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Marcel Almenar va poder marcar tot sol el 0 - 1.
  • 140 Minuto 50 (Gol de contra de falta): Per efectes de la pressió exercida, el Esteagua va poder sortir ràpidament al contraatac. Els defensors van fer el possible per aturar-lo i van fer una falta a la frontal. Però va ser pitjor el remei que la malaltia, ja que el tir lliure directe el va transformar en gol en Hugo Pagniez aconseguint el 0 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 78 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Marcel Almenar va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 281 Minuto 83 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Agustín Almela després de 83 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Hj Iswandi bin Hj Norul Adib va poder desviar-lo a córner.