Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

UD Palante (1597146) - QueenElizabeth (309413) » 665190390: T64/J8/V

Liga 665190390 Información oficial sobre el partido 665190390 en Hattrick

14.11.2020 14:00:00
Liga: Temporada 64 / Jornada 8 / V.92 (5605)

UD Palante Alineación oficial del equipo 'UD Palante' en el partido 3 - 3 Dark Lords Alineación oficial del equipo 'Dark Lords' en el partido
0 - 1 Abelardo Artigas (18')
0 - 2 Cristian Crai (27')
Vicente Caballa (71') 1 - 2
1 - 3 Mamoune Saëdawi (72')
Vicente Caballa (83') 2 - 3
Vicente Caballa (86') 3 - 3
UD Palante Alineación oficial del equipo 'UD Palante' en el partido 3 - 3 Dark Lords Alineación oficial del equipo 'Dark Lords' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
UD Palante Alineación oficial del equipo 'UD Palante' en el partido 3 - 0 Dark Lords Alineación oficial del equipo 'Dark Lords' en el partido
Tiene un resultado normal 2.88Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.47Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,3 % 0,1 % 2,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

UD Palante

Goles Goles

  • 100 Minuto 71 (Gol de falta): Vicente Caballa va reduir l'avantatge dels visitants a 1 - 2 amb un excel·lent xut de falta, sec i col·locat, al minut 71.
  • 101 Minuto 83 (Gol por el centro): Els aficionats locals van tornar a confiar en el seu equip quan Vicente Caballa, després d'una genial combinació pel centre, va reduir el marcador a 2 - 3 per a Palante.
  • 114 Minuto 86 (Gol de penalti): Després de 86 minuts jugats, el col·legiat va acabar concedint un penal al Palante, molt protestat, ja que els jugadors de l'altre equip acusaven Vicente Caballa de tirar-se a la piscina. Ell mateix, sense fer-ne cas, va transformar la pena màxima en l'empat a 3. El públic estava boig d'alegria!

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 17 (Ocasión por la izquierda): Palante va estar a punt de posar-se per davant al minut 17 però Borxa Rábade va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 211 Minuto 26 (Ocasión por el centro): Paco Oriol López va estar a punt de marcar al minut 26 xutant des de fora de l'àrea, però un dels defenses visitants va aconseguir fer fora l'esfèrica.
  • 201 Minuto 28 (Ocasión por el centro): Al minut 28, Borxa Rábade va fer una bona jugada, però el seu xut final es va estavellar al lateral de la xarxa, fet que va motivar que una bona part del públic cantés 'gol' erròniament.
  • 202 Minuto 31 (Ocasión por la izquierda): Passaven 31 minuts quan Àngel Boniquet des de l'esquerra va marxar de dos rivals però un tercer, fent la cobertura dels seus companys, va evitar un gol que ja es cantava a la grada.
  • 201 Minuto 36 (Ocasión por el centro): Al minut 36 la pilota ja entrava a la porteria de l'equip visitant, però la pilota es va frenar a prop de la línia de gol degut al mal estat de l'àrea petita, que estava plena de fang. En Àngel Boniquet no s'ho podia creure.
  • 201 Minuto 41 (Ocasión por el centro): Una bona ocasió de Xordan Ois va estar a punt de reduir el desavantatge dels locals al minut 41 però el xut va sortir desviat a la dreta del porter.
  • 203 Minuto 78 (Ocasión por la derecha): Palante va disposar d'una oportunitat immillorable per apropar-se al marcador quan Xordan Ois va rebre una passada a mitja alçada i va rematar amb una magnífica volea des de la dreta de l'atac, però Udalatx Elortegi va reaccionar com un campió i va fer l'aturada del partit.
  • 235 Minuto 82 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): L'àmplia experiència de Paco Oriol López es va fer notar quan va aprofitar un error defensiu al minut 82, però el porter va aturar el seu xut.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Paco Oriol López.

Dark Lords

Goles Goles

  • 141 Minuto 18 (Gol de contra por el centro): El Lords era un equip que es notava que havia treballat el contraatac. Amb una única passada en Abelardo Artigas va poder encarar al porter, que tot i sortir desesperadament no va poder evitar el gol. El 0 - 1 pujava al marcador.
  • 141 Minuto 27 (Gol de contra por el centro): Lords sabia com jugar al contraatac, i al minut 27, Cristian Crai va aprofitar-ne un per entrar a l'àrea pel centre, encarar el porter i superar-lo amb una subtil vaselina, aconseguint així el 0 - 2.
  • 118 Minuto 72 (Gol evento especial córner peinado): Paco Serrano va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de Lords, Mamoune Saëdawi, que va marcar, sense saber com, el 1 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 29 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 29 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Guillerme Mamani, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 241 Minuto 37 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Lords, l'equip va recuperar la pilota al minut 37 i va contraatacar. En Pablo Ribera va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 225 Minuto 61 (Ocasión evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): En Guillerme Mamani de Lords va rebre una esbroncada del porter que no oblidarà mai. I no era per menys, gairebé va introduir la pilota a la seva porteria per error.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Torben Schönfels de Lords amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.