Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Yumaos F.C. (800461) - La Fragua C.F. (433960) » 665189880: T64/J7/V

Liga 665189880 Información oficial sobre el partido 665189880 en Hattrick

07.11.2020 14:00:00
Liga: Temporada 64 / Jornada 7 / V.83 (5596)

Yumaos F.C. Alineación oficial del equipo 'Yumaos F.C.' en el partido 3 - 1 La Fragua C.F. Alineación oficial del equipo 'La Fragua C.F.' en el partido
Jairo Castillejos (33') 1 - 0
Paul Scarlat (42') 2 - 0
2 - 1 Fernando Sanmatías (57')
Aridane Isurieta (75') 3 - 1
Yumaos F.C. Alineación oficial del equipo 'Yumaos F.C.' en el partido 3 - 1 La Fragua C.F. Alineación oficial del equipo 'La Fragua C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Yumaos F.C. Alineación oficial del equipo 'Yumaos F.C.' en el partido 2 - 1 La Fragua C.F. Alineación oficial del equipo 'La Fragua C.F.' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.12Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.34Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
61,7 % 13,7 % 24,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Yumaos F.C.

Goles Goles

  • 123 Minuto 33 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 1 - 0 al minut 33 gràcies a la jugada de Jairo Castillejos, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 131 Minuto 42 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Yumaos pel centre va donar un gran resultat: el gol de Paul Scarlat va posar el 2 - 0 al marcador.
  • 132 Minuto 75 (Gol por la izquierda): En Aridane Isurieta va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 3 - 1.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Fabián Ramos García de Yumaos la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

La Fragua C.F.

Goles Goles

  • 152 Minuto 57 (Gol por la izquierda): Al minut 57, Fragua va reduir l'avantatge rival a 2 - 1, quan Fernando Sanmatías va anotar rematant de primera i a l'aire un centre a mitja alçada des de l'esquerra.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 11 (Ocasión por la izquierda): Al minut 11, un refús desafortunat de Gaj Hanžek, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Xaberri Irantzu no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 272 Minuto 24 (Ocasión por la izquierda): Rick Jeffery va marcar al minut 24 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 271 Minuto 26 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Rick Jeffery ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 251 Minuto 53 (Ocasión por el centro): César Rajoy va tenir un parell de bones oportunitats d'acostar al seu equip al marcador, però el porter Gaj Hanžek no es va rendir i va fer unes grans aturades.
  • 216 Minuto 82 (Ocasión evento especial rápido + pase): Després que el seu entrenador li demanés més implicació al joc, en Rick Jeffery va fer una ràpida incursió per banda. El seu centre el va rematar en Sam de Bruyne, sol al punt de penal, però va fer misto i la jugada va acabar en res.
  • 253 Minuto 84 (Ocasión por la derecha): Ja havien passat 84 minuts quan l'equip visitant, avançant per la dreta amb en Mick Steen amb la pilota als peus, va fer una centrada que degut a una ràfega de vent es va enverinar. La pilota va acabar tocant el travesser per la part de fora.
  • 252 Minuto 87 (Ocasión por la izquierda): Una llarga i pacient circulació de pilota del Fragua va acabar amb una bona passada a la banda esquerra, que en Roberto Deles no va poder controlar.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Xaberri Irantzu de Fragua es va emportar una amonestació al minut 36 per provocar un rival.
  • 510 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Sam de Bruyne.