Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

C.D. TALISMANES (439473) - Estacazo (436200) » 665189589: T64/J4/V

Liga 665189589 Información oficial sobre el partido 665189589 en Hattrick

17.10.2020 14:00:00
Liga: Temporada 64 / Jornada 4 / V.78 (5591)

C.D. TALISMANES Alineación oficial del equipo 'C.D. TALISMANES' en el partido 2 - 3 Estacazo Alineación oficial del equipo 'Estacazo' en el partido
0 - 1 Arne Litzl (15')
Aratz Arrona (21') 1 - 1
1 - 2 Julian Hallig (23')
Diego Santaolalla (52') 2 - 2
2 - 3 Olli Paavola (78')
C.D. TALISMANES Alineación oficial del equipo 'C.D. TALISMANES' en el partido 2 - 3 Estacazo Alineación oficial del equipo 'Estacazo' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
C.D. TALISMANES Alineación oficial del equipo 'C.D. TALISMANES' en el partido 2 - 2 Estacazo Alineación oficial del equipo 'Estacazo' en el partido
Tiene un resultado normal 1.57Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.59Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
30,8 % 37,4 % 31,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

C.D. TALISMANES

Goles Goles

  • 185 Minuto 21 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Aratz Arrona, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 1 - 1 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 114 Minuto 52 (Gol de penalti): Després de 52 minuts jugats, el col·legiat va acabar concedint un penal al TALISMANES, molt protestat, ja que els jugadors de l'altre equip acusaven Diego Santaolalla de tirar-se a la piscina. Ell mateix, sense fer-ne cas, va transformar la pena màxima en l'empat a 2. El públic estava boig d'alegria!

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 75 (Ocasión por el centro): En Iker Leiva del TALISMANES ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 58 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Gerardo Sabariego de TALISMANES la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Estacazo

Goles Goles

  • 172 Minuto 15 (Gol por la izquierda): Estacazo va aconseguir l'avantatge de 0 - 1 al minut 15. Arne Litzl va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.
  • 119 Minuto 23 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): L'equip Estacazo va forçar un córner a favor. L'entrenador va sortir corrent de la banqueta ordenant posar en pràctica la jugada que feia temps que assajaven. Dit i fet, el córner es va treure en curt i, després d'un parell de driblades, van penjar la pilota al punt de penal, on Julian Hallig va arribar entrant des de la segona línia, rematant de cap i enviant la pilota al fons de la xarxa. El marcador es posava 1 - 2.
  • 118 Minuto 78 (Gol evento especial córner peinado): Estacazo va aconseguir el 2 - 3 gràcies a una jugada assajada de córner en què Nguyễn Đốc, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Olli Paavola que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 2 (Ocasión por el centro): Al minut 2 de partit, Balázs Hollósi quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 271 Minuto 77 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Julian Hallig que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.