Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

F.C.Merda Team (124927) - Michigan Chiefs Club (1585941) » 665189511: T64/J13/V

Liga 665189511 Información oficial sobre el partido 665189511 en Hattrick

19.12.2020 14:00:00
Liga: Temporada 64 / Jornada 13 / V.76 (5589)

F.C.Merda Team Alineación oficial del equipo 'F.C.Merda Team' en el partido 2 - 0 Michigan Chiefs Club Alineación oficial del equipo 'Michigan Chiefs Club' en el partido
Matteo Caridei (43') 1 - 0
Gaietà Arumí (60') 2 - 0
F.C.Merda Team Alineación oficial del equipo 'F.C.Merda Team' en el partido 2 - 0 Michigan Chiefs Club Alineación oficial del equipo 'Michigan Chiefs Club' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
F.C.Merda Team Alineación oficial del equipo 'F.C.Merda Team' en el partido 1 - 1 Michigan Chiefs Club Alineación oficial del equipo 'Michigan Chiefs Club' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.99Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.40Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
26,3 % 21,3 % 52,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C.Merda Team

Goles Goles

  • 185 Minuto 43 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del F.C.Merda van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Matteo Caridei va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 1 - 0 pujava al marcador.
  • 131 Minuto 60 (Gol por el centro): Al minut 60 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Gaietà Arumí, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 2 - 0 per a F.C.Merda.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 9 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Udyan Patel va estar a punt d'avançar els locals al minut 9 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 221 Minuto 21 (Ocasión por el centro): En Abdul Hussain del F.C.Merda ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 231 Minuto 80 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Matteo Caridei. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.

Michigan Chiefs Club

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 10 (Ocasión de contra por la derecha): Carlos Chapari va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Michigan que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 272 Minuto 22 (Ocasión por la izquierda): Es duien 22 minuts de partit jugats quan Alberto Manuel Sousa Branco va estar a punt de posar per davant a Michigan amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Per Ivar Skog va impedir un gol cantat.
  • 272 Minuto 37 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Michigan que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en James Meredith, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 219 Minuto 42 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): La cara de por del porter ho deia tot: En Ambrosio Espasa va rematar un córner des de l'àrea petita tot sol i va fallar incomprensiblement. El llançador, en Murathan Kuzey, es va posar les mans el cap veient com havien desaprofitat el seu magnífic llançament des de la cantonada.
  • 252 Minuto 65 (Ocasión por la izquierda): Michigan va tenir l'ocasió de reduir distàncies al minut 65 des de l'esquerra, però un defensa local va treure la pilota de damunt la mateixa ratlla de gol, enviant-la a fora de banda.