Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

C.F Pallantia (1414512) - Rayo Zaragozano (1431291) » 665188650: T64/J7/V

Liga 665188650 Información oficial sobre el partido 665188650 en Hattrick

07.11.2020 14:00:00
Liga: Temporada 64 / Jornada 7 / V.61 (5574)

Estel Roig Genovès Alineación oficial del equipo 'Estel Roig Genovès' en el partido 4 - 0 Rayo Zaragozano Alineación oficial del equipo 'Rayo Zaragozano' en el partido
Danny Kaye (36') 1 - 0
Alfredo Saenz Soria (69') 2 - 0
Reinhardt Zienecker (78') 3 - 0
Reinhardt Zienecker (79') 4 - 0
Estel Roig Genovès Alineación oficial del equipo 'Estel Roig Genovès' en el partido 4 - 0 Rayo Zaragozano Alineación oficial del equipo 'Rayo Zaragozano' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
Estel Roig Genovès Alineación oficial del equipo 'Estel Roig Genovès' en el partido 5 - 1 Rayo Zaragozano Alineación oficial del equipo 'Rayo Zaragozano' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 5.21Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.42Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
92,8 % 0,3 % 6,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Estel Roig Genovès

Goles Goles

  • 121 Minuto 36 (Gol por el centro): Al minut 36 els aficionats van embogir quan en Danny Kaye va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de Genovès.
  • 133 Minuto 69 (Gol por la derecha): Genovès va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Alfredo Saenz Soria va poder fer el 2 - 0 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.
  • 133 Minuto 78 (Gol por la derecha): El 3 - 0 va pujar al marcador quan Genovès va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Reinhardt Zienecker des de dins de l'àrea.
  • 133 Minuto 79 (Gol por la derecha): Genovès va aconseguir el 4 - 0 quan Reinhardt Zienecker va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 8 (Ocasión por el centro): En Alfredo Saenz Soria va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Genovès se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 222 Minuto 24 (Ocasión por la izquierda): Genovès va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 24 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Manuel Rodríguez ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 222 Minuto 33 (Ocasión por la izquierda): En Alfredo Saenz Soria va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 231 Minuto 75 (Ocasión por el centro): En Manuel Rodríguez, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.

Rayo Zaragozano

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 29 (Ocasión por la izquierda): Al minut 29, un refús desafortunat de Manuel Petra, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Julio Ucero no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 242 Minuto 34 (Ocasión de contra por la izquierda): Zaragozano van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 34, però el xut de Altxu Andamendi des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 251 Minuto 80 (Ocasión por el centro): El visitants van tenir l'oportunitat d'acostar-se al minut 80, quan un error defensiu va deixar Daniel Cabilla completament sol. El seu xut, però, va ser molt dolent i no va donar problemes al porter local.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Altxu Andamendi.