Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 2 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Lovecraft de Carabanchel FC (434073) - Los Naranjitos (491991) » 665188273: T64/J11/V

Liga 665188273 Información oficial sobre el partido 665188273 en Hattrick

05.12.2020 14:00:00
Liga: Temporada 64 / Jornada 11 / V.54 (5567)

AERRAAITI Alineación oficial del equipo 'AERRAAITI' en el partido 0 - 1 Los Naranjitos Alineación oficial del equipo 'Los Naranjitos' en el partido
0 - 1 Javier Calero (38')
AERRAAITI Alineación oficial del equipo 'AERRAAITI' en el partido 0 - 1 Los Naranjitos Alineación oficial del equipo 'Los Naranjitos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
AERRAAITI Alineación oficial del equipo 'AERRAAITI' en el partido 2 - 0 Los Naranjitos Alineación oficial del equipo 'Los Naranjitos' en el partido
Tiene mala suerte 2.15Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

AERRAAITI

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 2 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 2 per blocar una centrada d'en Gaspare Casabranca va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de AERRAAITI.
  • 223 Minuto 13 (Ocasión por la derecha): Al minut 13 es va veure una gran oportunitat per a AERRAAITI per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Gabriel Marcano, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 222 Minuto 28 (Ocasión por la izquierda): AERRAAITI va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Stefano Leobruni va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Nathan Kim.
  • 223 Minuto 35 (Ocasión por la derecha): AERRAAITI va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Norbert Pujulà en un 1 contra 1 amb el porter Nathan Kim, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 222 Minuto 37 (Ocasión por la izquierda): AERRAAITI va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 37 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Alexius Ebert ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 211 Minuto 50 (Ocasión por el centro): Una bona jugada de Gabriel Marcano hauria d'haver estat gol al minut 50 si no hagués estat per la actuació destacada de la defensa central visitant.
  • 211 Minuto 57 (Ocasión por el centro): Gaspare Casabranca va estar a punt de marcar al minut 57 xutant des de fora de l'àrea, però un dels defenses visitants va aconseguir fer fora l'esfèrica.
  • 237 Minuto 63 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Una excel·lent centrada al segon pal d'en Çağrı Korman no va ser aprofitada per en Salustiano Valente que es va entrebancar tot sol i no va poder rematar.
  • 211 Minuto 75 (Ocasión por el centro): Al minut 75, Roderick Hagendoorn quasi aconsegueix l'empat amb un llançament llarg però va acabar sortint desviat per dalt.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Salustiano Valente.

Los Naranjitos

Goles Goles

  • 142 Minuto 38 (Gol de contra por la izquierda): Javier Calero va meravellar tothom quan va rebre una passada i va creuar tot el camp per la banda esquerra fins arribar a l'àrea i superar el porter, rematant així el gran contraatac de Naranjitos i marcant el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 14 (Ocasión de contra por la derecha): Naranjitos van sortir al contraatac amb encert al minut 14, però 莫 (Mo) 凯英 (Kaiying) no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.