Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

el barrio b (1580296) - Sabadell C.E. (1371316) » 665187387: T64/J14/V

Liga 665187387 Información oficial sobre el partido 665187387 en Hattrick

26.12.2020 14:00:00
Liga: Temporada 64 / Jornada 14 / V.38 (5551)

Geolatasaray Alineación oficial del equipo 'Geolatasaray' en el partido 0 - 2 Sabadell C.E. Alineación oficial del equipo 'Sabadell C.E.' en el partido
0 - 1 Ruggero Mattesini (70')
0 - 2 Raimund Nastl (82')
Geolatasaray Alineación oficial del equipo 'Geolatasaray' en el partido 0 - 2 Sabadell C.E. Alineación oficial del equipo 'Sabadell C.E.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Geolatasaray Alineación oficial del equipo 'Geolatasaray' en el partido 1 - 2 Sabadell C.E. Alineación oficial del equipo 'Sabadell C.E.' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 0.81Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.14Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
12,5 % 1,1 % 86,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Geolatasaray

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 36 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Fernando Meléndez va estar a punt d'acabar en gol al minut 36, però el porter visitant Berriotxoa Lezika va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 221 Minuto 49 (Ocasión por el centro): En Daniel Cazorla del Geolatasaray ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 286 Minuto 87 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Al minut 87, el Geolatasaray estava en disposició d'efectuar un tir lliure directe perillós com a conseqüència d'un contraatac. En Daniel Cazorla va voler enganyar als rivals centrant la pilota al segon pal, però també va enganyar als seus companys, que no es van desmarcar perquè esperaven un llançament directe.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Manolo Xavier de Geolatasaray la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Sabadell C.E.

Goles Goles

  • 107 Minuto 70 (Gol evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Sabadell, gràcies a les conegudes canonades d'en Ruggero Mattesini, va situar el 0 - 1 al marcador. Sembla mentida que algú pugui marcar des de tan lluny!
  • 182 Minuto 82 (Gol por la izquierda): Al minut 82, els visitants es van col·locar 0 - 2 per sobre quan Raimund Nastl va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 30 (Ocasión por la derecha): En Eser Karakurt va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 270 Minuto 37 (Ocasión de falta): En Stefan Plehn va xutar una falta al centre de la porteria amb molta potència, al minut 37. El porter va reaccionar com va poder i per desviar la pilota va utilitzar el colze a l'estil "Zamorana".
  • 283 Minuto 86 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Luciano Teixeira, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Luciano Teixeira va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 3 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Bohumír Ludvík de Sabadell es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 510 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 84, Ruggero Mattesini de Sabadell va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.