Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

FC Peñamujo 2 (1368377) - X Y Ñ (1418406) » 665186826: T64/J13/V

Liga 665186826 Información oficial sobre el partido 665186826 en Hattrick

19.12.2020 14:00:00
Liga: Temporada 64 / Jornada 13 / V.28 (5541)

FC Peñamujo Alineación oficial del equipo 'FC Peñamujo' en el partido 3 - 1 X Y Ñ Alineación oficial del equipo 'X Y Ñ' en el partido
0 - 1 Carlos Daniel Polverigiani (7')
Víctor Venegas (8') 1 - 1
Ferdinantas Šapkus (17') 2 - 1
Thierry Le Boucher (31') 3 - 1
FC Peñamujo Alineación oficial del equipo 'FC Peñamujo' en el partido 3 - 1 X Y Ñ Alineación oficial del equipo 'X Y Ñ' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
FC Peñamujo Alineación oficial del equipo 'FC Peñamujo' en el partido 1 - 1 X Y Ñ Alineación oficial del equipo 'X Y Ñ' en el partido
Tiene suerte 1.43Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.69Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
77,9 % 3,7 % 18,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Peñamujo

Goles Goles

  • 114 Minuto 8 (Gol de penalti): L'àrbitre va xiular, amb autoritat, un penal favorable als locals al minut 8. El públic va aplaudir l'encertada decisió i en Víctor Venegas va empatar el partit, 1 - 1, sense complicar-se la vida.
  • 141 Minuto 17 (Gol de contra por el centro): El Peñamujo era un equip que es notava que havia treballat el contraatac. Amb una única passada en Ferdinantas Šapkus va poder encarar al porter, que tot i sortir desesperadament no va poder evitar el gol. El 2 - 1 pujava al marcador.
  • 131 Minuto 31 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Thierry Le Boucher va aprofitar per marcar el 3 - 1 a plaer.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 6 (Ocasión por la derecha): Al minut 6, 谢 (Xie) 兴湖 (Xinghu) arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 230 Minuto 21 (Ocasión de falta): En Víctor Venegas es disposava a llançar una falta perillosa per l'equip local. El públic l'aplaudia, primer lentament i a poc a poc augmentant el ritme, abans del llançament; i el xiulava just després per haver xutat tan desviat.
  • 231 Minuto 73 (Ocasión por el centro): En Helmut Manich, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 218 Minuto 81 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip Peñamujo David Liddell quasi marca al minut 81 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Isra Junoy l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.
  • 231 Minuto 83 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Ferdinantas Šapkus. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.

X Y Ñ

Goles Goles

  • 141 Minuto 7 (Gol de contra por el centro): XYÑ va demostrar la seva habilitat per contraatacar al minut 7, quan Carlos Daniel Polverigiani, sol dins l'àrea, va aconseguir el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 16 (Ocasión por el centro): José María Ribeiro Pidal va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 16, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Louie Browster va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 251 Minuto 62 (Ocasión por el centro): Un excel·lent xut de 涼 (Ryo) 渡部 (Watabe) va anar a parar a la base del pal del porter local que, al finalitzar la jugada, li va fer un petó agraint aquest cop de mà.
  • 251 Minuto 67 (Ocasión por el centro): En Sammy Gartley va intentar una incursió pel centre de l'atac que va finalitzar amb un xut massa fluix, fàcil per en Louie Browster.
  • 241 Minuto 75 (Ocasión de contra por el centro): En Sammy Gartley va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 215 Minuto 83 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Un esprint de Cristian-George Mălin quasi acaba en gol, però la pilota va ser desviada per un defensa quan ja entrava a la porteria.