Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

LOS DE JOSE (1413995) - CUNIT TEAM (437144) » 665186365: T64/J10/V

Liga 665186365 Información oficial sobre el partido 665186365 en Hattrick

28.11.2020 14:00:00
Liga: Temporada 64 / Jornada 10 / V.20 (5533)

LOS DE JOSE Alineación oficial del equipo 'LOS DE JOSE' en el partido 0 - 2 CUNIT TEAM Alineación oficial del equipo 'CUNIT TEAM' en el partido
0 - 1 Patrick White (59')
0 - 2 Mario Zirngast (73')
LOS DE JOSE Alineación oficial del equipo 'LOS DE JOSE' en el partido 0 - 2 CUNIT TEAM Alineación oficial del equipo 'CUNIT TEAM' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
LOS DE JOSE Alineación oficial del equipo 'LOS DE JOSE' en el partido 1 - 3 CUNIT TEAM Alineación oficial del equipo 'CUNIT TEAM' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 0.83Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.92Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
7,5 % 0,3 % 92,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

LOS DE JOSE

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 9 (Ocasión de contra por el centro): En Roman Chumak va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 242 Minuto 31 (Ocasión de contra por la izquierda): JOSE van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 31, però el xut de Javier Ascariz des de l'esquerra va sortir desviat.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 24 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Javier Ascariz de JOSE va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 511 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Ignacio García-Herreros de JOSE es va guanyar la targeta groga merescudament.

CUNIT TEAM

Goles Goles

  • 170 Minuto 59 (Gol de falta): Patrick White va sorprendre l'equip local amb un pèssim llançament de lliure directe que, després d'un rebot que va despistar el porter, va anar a parar al fons de la xarxa al minut 59. 0 - 1 per a CUNIT.
  • 183 Minuto 73 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 73, CUNIT va augmentar el seu avantatge a 0 - 2, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Mario Zirngast.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 8 (Ocasión por la derecha): Georg Gabriel de CUNIT, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 8, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 271 Minuto 22 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Adrian-Alexandru Zaharia que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 273 Minuto 30 (Ocasión por la derecha): CUNIT va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Jaume Bayarri va desviar el xut final de Patrick White després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 273 Minuto 52 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 52, quan en Horácio Abud va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 282 Minuto 68 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Adrian-Alexandru Zaharia es va quedar sol davant del porter, al minut 68. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.
  • 283 Minuto 90 (Ocasión por la derecha): CUNIT quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Horácio Abud va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Pep Canut de CUNIT la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 90 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Georg Gabriel de CUNIT va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.