Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Mallecina Sants (308699) - Los Pajaritos CF (775503) » 665186106: T64/J2/V

Liga 665186106 Información oficial sobre el partido 665186106 en Hattrick

03.10.2020 14:00:00
Liga: Temporada 64 / Jornada 2 / V.16 (5529)

Mallecina Alineación oficial del equipo 'Mallecina' en el partido 3 - 1 Los Pajaritos CF Alineación oficial del equipo 'Los Pajaritos CF' en el partido
Jorge Bon (43') 1 - 0
Antonio Benlliure (62') 2 - 0
Vindio Vázquez Cano (86') 3 - 0
3 - 1 Francisco Ballado (87')
Mallecina Alineación oficial del equipo 'Mallecina' en el partido 3 - 1 Los Pajaritos CF Alineación oficial del equipo 'Los Pajaritos CF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Mallecina Alineación oficial del equipo 'Mallecina' en el partido 2 - 4 Los Pajaritos CF Alineación oficial del equipo 'Los Pajaritos CF' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.53Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.54Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
15,4 % 2,0 % 82,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Mallecina

Goles Goles

  • 118 Minuto 43 (Gol evento especial córner peinado): Vindio Vázquez Cano va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de Malle, Jorge Bon, que va marcar, sense saber com, el 1 - 0.
  • 133 Minuto 62 (Gol por la derecha): Amb 62 minuts jugats, en Antonio Benlliure va augmentar l'avantatge de Malle a 2 - 0 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.
  • 185 Minuto 86 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 86 minuts, el tirador de faltes del Malle va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Vindio Vázquez Cano, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 3 - 0 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 27 (Ocasión por la derecha): Malle va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Oliver Urien en un 1 contra 1 amb el porter Olivér Csalogány, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 218 Minuto 40 (Ocasión evento especial córner peinado): En un servei de cantonada, en Desiderio Sisemunda va entorpir al marcador d'en Pablo Morente per tal que aquest marqués tot sol, però aquest no va dirigir bé la pilota i va errar la rematada.
  • 233 Minuto 44 (Ocasión por la derecha): El jugador local Javier Traver per poc que no incrementa el marcador al minut 44. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Olivér Csalogány va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 217 Minuto 87 (Ocasión evento especial cansancio): En Carlo Casini estava molt cansat. En Víctor Sánchez ho va aprofitar per robar-li la pilota i encarar al porter, però aquest va sortir decidit als seus peus per prendre-li.
  • 242 Minuto 89 (Ocasión de contra por la izquierda): El Malle va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 89, però en Vindio Vázquez Cano va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Javier Traver de Malle es va emportar una amonestació al minut 42 per provocar un rival.

Los Pajaritos CF

Goles Goles

  • 153 Minuto 87 (Gol por la derecha): La caiguda a banda dreta de Francisco Ballado va propiciar el desajust defensiu dels locals, que no van saber resoldre la situació. Gràcies això el Pajaritos va reduir diferències al marcador: 3 - 1 al minut 87.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 41 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Lorenzo Algaba ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 262 Minuto 44 (Ocasión por la izquierda): Pajaritos va estar a punt d'empatar al 44 quan un jugador local va perdre la pilota dins l'àrea gràcies a la pressió de Deins Zeilands que va avançar fins l'àrea petita pel flanc esquerre, però l'embolic va acabar en no res.
  • 262 Minuto 44 (Ocasión por la izquierda): Al minut 44 va estar a punt d'arribar el gol de l'empat quan Flemming á Brekkuni va fer una jugada per la banda esquerra, però Albert Micó va aturar el seu xut.
  • 251 Minuto 85 (Ocasión por el centro): Juliano Espleda va tenir un parell de bones oportunitats d'acostar al seu equip al marcador, però el porter Albert Micó no es va rendir i va fer unes grans aturades.
  • 252 Minuto 89 (Ocasión por la izquierda): Al minut 89 un espontani va saltar al terreny de joc vestit amb una barretina i va llançar a la cara de Pepe Rubio Góngora la bandera del seu antic club abans de llançar-se com una exhalació contra la xarxa de la porteria on segons abans el jugador de Pajaritos havia fallat una clara oportunitat, tot sol des de l'esquerra.