Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

C.D. New Averland (1598030) - AD Pétrola (1433709) » 665186068: T64/J6/V

Liga 665186068 Información oficial sobre el partido 665186068 en Hattrick

31.10.2020 14:00:00
Liga: Temporada 64 / Jornada 6 / V.15 (5528)

C.D. New Averland Alineación oficial del equipo 'C.D. New Averland' en el partido 0 - 3 labradores del yukon Alineación oficial del equipo 'labradores del yukon' en el partido
0 - 1 David Navarro (8')
0 - 2 Gustavo Cachola (32')
0 - 3 Gideon Amo (38')
C.D. New Averland Alineación oficial del equipo 'C.D. New Averland' en el partido 0 - 3 labradores del yukon Alineación oficial del equipo 'labradores del yukon' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
C.D. New Averland Alineación oficial del equipo 'C.D. New Averland' en el partido 2 - 0 labradores del yukon Alineación oficial del equipo 'labradores del yukon' en el partido
Tiene mala suerte 1.58Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.31Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,2 % 0,1 % 3,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

C.D. New Averland

Ocasiones Ocasiones

  • 287 Minuto 15 (Ocasión tiro lejano): El Averland se centrava a trobar opcions llunyanes de tir. En el minut 15, en Joan Antoni Tilló va xutar amb una força increïble, però la pilota va anar a parar al cap d'un venedor de branques regalèssia.
  • 242 Minuto 29 (Ocasión de contra por la izquierda): Averland van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 29, però Julián Rivas va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 287 Minuto 53 (Ocasión tiro lejano): L'entrenador d'en Gaizka Olabiaga ja els havia advertit que el porter contrari, en Víctor Jiménez Umbral, acostumava a jugar molt avançat quan la pilota era a camp contrari. Així que quan va poder, va intentar un xut llunyà des del mig del camp que va marxar per sobre el travesser per ben poc.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 9 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Gaizka Olabiaga de Averland va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 514 Minuto 67 (Tarjeta roja directa): Fart que un defensa rival insultés a sa mare i a sa germana, en Ismael Isundegui s'hi encarà i li etzibà un cop de cap al pit. El defensa, ple de tatuatges i destraler com ell sol, va caure al terra de forma teatral. L'àrbitre, no va dubtar en enviar l'agressor al vestidor, que hi va anar sense dir res a ningú, trist i capcot.

labradores del yukon

Goles Goles

  • 171 Minuto 8 (Gol por el centro): labradores agafava avantatge al minut 8 de joc en marcar el 0 - 1 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar David Navarro amb mestria.
  • 137 Minuto 32 (Gol evento especial extremo + rematador): Al minut 32 en Miguel Almenar va fer una centrada potent que només un especialista en rematar de cap com en Gustavo Cachola podia donar-li la direcció adequada. Així ho va fer i el 0 - 2 va pujar al marcador.
  • 139 Minuto 38 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): Quina forma de deixar en ridícul al rival! Un seguit de fintes de Gideon Amo van servir per superar a l'últim defensor, en Miguel Castelltelsor. Tot va acabar amb el 0 - 3 pujant al marcador, el defensor amb el maluc fracturat i els aficionats de labradores cantant "Gideon Amo selecció!"

Ocasiones Ocasiones

  • 219 Minuto 25 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): La cara de por del porter ho deia tot: En Gustavo Cachola va rematar un córner des de l'àrea petita tot sol i va fallar incomprensiblement. El llançador, en Luis Celdrán, es va posar les mans el cap veient com havien desaprofitat el seu magnífic llançament des de la cantonada.