Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Mister Grumpy (1419110) - Conjunto Vacío (486120) » 665185099: T64/J2/IV

Liga 665185099 Información oficial sobre el partido 665185099 en Hattrick

03.10.2020 14:00:00
Liga: Temporada 64 / Jornada 2 / IV.62 (3485)

Mister Grumpy Alineación oficial del equipo 'Mister Grumpy' en el partido 2 - 2 Conjunto Vacío Alineación oficial del equipo 'Conjunto Vacío' en el partido
0 - 1 Sebastián Romero (31')
0 - 2 Jesús 'La roca' Grava (38')
Patrizio Morroto (39') 1 - 2
Romuald Tchakounte (41') 2 - 2
Mister Grumpy Alineación oficial del equipo 'Mister Grumpy' en el partido 2 - 2 Conjunto Vacío Alineación oficial del equipo 'Conjunto Vacío' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Mister Grumpy Alineación oficial del equipo 'Mister Grumpy' en el partido 3 - 2 Conjunto Vacío Alineación oficial del equipo 'Conjunto Vacío' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.96Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.33Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
44,2 % 28,5 % 27,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Mister Grumpy

Goles Goles

  • 103 Minuto 39 (Gol por la derecha): Els seguidors del Grumpy van tornar a saltar d'alegria al minut 39. La bona feina feta a la banda dreta va posar la pilota a disposició d'en Patrizio Morroto que, sense cap defensa que l'aturés, acostava els locals a l'empat: 1 - 2.
  • 142 Minuto 41 (Gol de contra por la izquierda): Romuald Tchakounte va rematar un contraatac des de l'esquerra i va marcar així el 2 - 2 per a Grumpy.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 2 (Ocasión por la izquierda): Grumpy va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Roman Machała va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Freek Graas.
  • 215 Minuto 13 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Quentin Pauletta va intentar anar-se'n per velocitat al minut 13 però va perdre el control de la pilota quan estava prop de la línia de fons, així que la jugada va acabar amb la pilota per l'equip rival.
  • 223 Minuto 18 (Ocasión por la derecha): Grumpy per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 18, quan Jordi Jovells va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Patrizio Morroto de Grumpy es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 513 Minuto 67 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): El sector d'aficionats de l'equip rival d'en Patrizio Morroto va esclatar a riure per un error infantil d'aquest. Ell es va girar a la grada i va començar a repartir botifarres. En veure això, l'àrbitre va haver d'ensenyar-li la segona groga i mostrar-li el camí dels vestidors.
  • 510 Minuto 72 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 72, Quentin Pauletta de Grumpy va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Conjunto Vacío

Goles Goles

  • 174 Minuto 31 (Gol de penalti): Quan passaven 31 minuts, un jugador de l'equip local va fer una entrada a destemps a un jugador del La Roja. En Sebastián Romero va executar el penal sense posar-se nerviós. Els visitants s'avançaven 0 - 1.
  • 139 Minuto 38 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): Que tremoli l'estadi, que tremolin els rivals, és l'hora del show de Jesús 'La roca' Grava! Un inimaginable dribbling sobre Moussa Angoua va acabar amb un exquisit gol, un prodigi de la tècnica futbolística, que va anotar el 0 - 2 per a La Roja.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 28 (Ocasión por el centro): La Roja va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 28, quan José Miguel 'El Lobo' Riva va quedar-se sol davant el porter Francisco Potestad, però aquest va poder aturar el xut.
  • 281 Minuto 37 (Ocasión por el centro): José Miguel 'El Lobo' Riva quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Francisco Potestad, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 280 Minuto 40 (Ocasión de falta): Francisco Potestad va mantenir els locals dins del partit quan va aconseguir aturar una falta directa de Sebastián Romero que anava dirigida a l'arrel del pal esquerre de la porteria.
  • 273 Minuto 76 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 76, quan en Jesús 'La roca' Grava va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 273 Minuto 79 (Ocasión por la derecha): En José Miguel 'El Lobo' Riva va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 25 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En David 'Vendaval' Monroig es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.