Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Deabru Gorriak (1370787) - Altman's Team (991010) » 665184483: T64/J1/IV

Liga 665184483 Información oficial sobre el partido 665184483 en Hattrick

26.09.2020 14:00:00
Liga: Temporada 64 / Jornada 1 / IV.51 (3474)

Deabru Gorriak Alineación oficial del equipo 'Deabru Gorriak' en el partido 2 - 0 Altman's Team Alineación oficial del equipo 'Altman's Team' en el partido
Antonio Manuel Valdemoro (13') 1 - 0
Enrique Cejudo (39') 2 - 0
Deabru Gorriak Alineación oficial del equipo 'Deabru Gorriak' en el partido 2 - 0 Altman's Team Alineación oficial del equipo 'Altman's Team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Deabru Gorriak Alineación oficial del equipo 'Deabru Gorriak' en el partido 2 - 0 Altman's Team Alineación oficial del equipo 'Altman's Team' en el partido
Tiene un resultado normal 1.57Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.07Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,7 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Deabru Gorriak

Goles Goles

  • 124 Minuto 13 (Gol de penalti): Després de consultar el monitor del VAR, l'àrbitre va xiular un penal al minut 13 que va permetre a l'equip local marcar el 1 - 0. El porter visitant no hi va tenir res a fer, ja que quan Antonio Manuel Valdemoro llença els penals així, ningú és capaç d'aturar-los.
  • 187 Minuto 39 (Gol tiro lejano): Veient que la defensa rival es tancava a la frontal de l'àrea, l'entrenador del Gorriak va ordenar que xutessin de lluny així que trobessin un forat. En Enrique Cejudo en va prendre bona nota a la xerrada i així va aconseguir el 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 6 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Oqtay Əhmədov va realitzar una excel·lent centrada des de la seva banda, però José Antonio Valdebenito va fer una rematada lamentable que va acabar a les mans del porter.
  • 287 Minuto 35 (Ocasión tiro lejano): Al minut 35 un refús amb el peu d'en Edmondo Sartin va anar a parar als peus del Pablo Echalar que, sense controlar la pilota va xutar a porteria des de 25 metres. La pilota anava a porteria i el porter estava fora de l'àrea, però la pilota va anar a topar a l'esquena de l'àrbitre, que la jugada l'havia enganxat mal col·locat.
  • 237 Minuto 64 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Fernando Rodríguez va fer una magnífica centrada, però la rematada de José Antonio Valdebenito va ser fluixa i innocent i el porter la va aturar sense problemes.
  • 287 Minuto 65 (Ocasión tiro lejano): El Gorriak se centrava a trobar opcions llunyanes de tir. En el minut 65, en Oqtay Əhmədov va xutar amb una força increïble, però la pilota va anar a parar al cap d'un venedor de branques regalèssia.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Víctor Mata es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 510 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Pablo Echalar de Gorriak va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Altman's Team

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 27 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Altmans, l'equip va recuperar la pilota al minut 27 i va contraatacar. En Miguel Eransus va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 252 Minuto 72 (Ocasión por la izquierda): Venint des de l'esquerra, en Adrian Konieczka ho va fer tot correcte per aconseguir un gol per a l'equip visitant, però l'aturada del porter va ser espectacular.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 14 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Miguel Eransus de Altmans amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.