Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Kemasangres FC (989081) - alcobeño deportivo (774866) » 665184017: T64/J11/IV

Liga 665184017 Información oficial sobre el partido 665184017 en Hattrick

05.12.2020 14:00:00
Liga: Temporada 64 / Jornada 11 / IV.42 (3465)

Kemasangres FC Alineación oficial del equipo 'Kemasangres FC' en el partido 0 - 2 alcobeño deportivo Alineación oficial del equipo 'alcobeño deportivo' en el partido
0 - 1 Publio Cornelio Vasco (76')
0 - 2 Otto Eduard Leopold Schreyer (77')
Kemasangres FC Alineación oficial del equipo 'Kemasangres FC' en el partido 0 - 2 alcobeño deportivo Alineación oficial del equipo 'alcobeño deportivo' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Kemasangres FC Alineación oficial del equipo 'Kemasangres FC' en el partido 0 - 2 alcobeño deportivo Alineación oficial del equipo 'alcobeño deportivo' en el partido
Tiene un resultado normal 0.04Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.50Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Kemasangres FC

Ocasiones Ocasiones

  • 208 Minuto 29 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): László Buda de Kemasangres va fer un magnífic control orientat, va deixar un defensor rival assegut a terra, va fintar, retallar i mirant cap a l'altra banda va meravellar el públic amb un impressionant xut a porteria. El porter va poder desviar el xut però la pilota va anar a parar a Francisco Feliu que, sol davant del porter estirat al terra, li va tirar la pilota a les mans.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 66 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Giorgio Serretti.

alcobeño deportivo

Goles Goles

  • 171 Minuto 76 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Publio Cornelio Vasco que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 0 - 1 per a deportivo.
  • 183 Minuto 77 (Gol por la derecha): Al minut 77, deportivo va augmentar el seu avantatge a 0 - 2, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser Otto Eduard Leopold Schreyer, amb un xut sec des de la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 20 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Oriol Juan que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 273 Minuto 30 (Ocasión por la derecha): 胡 (Hu) 栋华 (Donghua) va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Vittorio Italiano, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 273 Minuto 33 (Ocasión por la derecha): deportivo va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Vittorio Italiano va desviar el xut final de Mihai Bărboi després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 272 Minuto 37 (Ocasión por la izquierda): Al minut 37, un refús desafortunat de Vittorio Italiano, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Mihai Bărboi no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 270 Minuto 64 (Ocasión de falta): Una falta en una zona molt perillosa hauria pogut donar l'avantatge a deportivo al minut 64, però el xut de Mihai Bărboi va topar amb la tanca defensiva.
  • 271 Minuto 70 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Mihai Bărboi ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 272 Minuto 75 (Ocasión por la izquierda): Es duien 75 minuts de partit jugats quan 胡 (Hu) 栋华 (Donghua) va estar a punt de posar per davant a deportivo amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Vittorio Italiano va impedir un gol cantat.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Otto Eduard Leopold Schreyer de deportivo es va emportar una amonestació al minut 39 per provocar un rival.