Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

C.D. Tortugas (121017) - Burguillos CF (1461535) » 665182693: T64/J2/IV

Liga 665182693 Información oficial sobre el partido 665182693 en Hattrick

03.10.2020 14:00:00
Liga: Temporada 64 / Jornada 2 / IV.19 (3442)

C.D. Tortugas Alineación oficial del equipo 'C.D. Tortugas ' en el partido 3 - 2 Burguillos CF Alineación oficial del equipo 'Burguillos CF' en el partido
Mbark Bensa-Id (3') 1 - 0
Jiří Verner (14') 2 - 0
Mbark Bensa-Id (17') 3 - 0
3 - 1 温 (Wen) 贤棕 (Xianzong) (35')
3 - 2 Péter Falvai (36')
C.D. Tortugas Alineación oficial del equipo 'C.D. Tortugas ' en el partido 3 - 2 Burguillos CF Alineación oficial del equipo 'Burguillos CF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
C.D. Tortugas Alineación oficial del equipo 'C.D. Tortugas ' en el partido 0 - 5 Burguillos CF Alineación oficial del equipo 'Burguillos CF' en el partido
Tiene bastante suerte 0.35Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.74Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,5 % 0,1 % 99,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEÓN (6)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

C.D. Tortugas

Goles Goles

  • 123 Minuto 3 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 1 - 0 al minut 3 gràcies a la jugada de Mbark Bensa-Id, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 137 Minuto 14 (Gol evento especial extremo + rematador): Kandemir Şenyavaş va efectuar una centrada mil·limètrica des de la seva banda al minut 14 de joc. Jiří Verner es va elevar per sobre els rivals i va connectar una rematada de cap impressionant que va significar el 2 - 0. El gol va quedar gravat a la retina de molts aficionats durant una bona temporada.
  • 119 Minuto 17 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): L'equip Tortugas va forçar un córner a favor. L'entrenador va sortir corrent de la banqueta ordenant posar en pràctica la jugada que feia temps que assajaven. Dit i fet, el córner es va treure en curt i, després d'un parell de driblades, van penjar la pilota al punt de penal, on Mbark Bensa-Id va arribar entrant des de la segona línia, rematant de cap i enviant la pilota al fons de la xarxa. El marcador es posava 3 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 234 Minuto 22 (Ocasión de penalti): Al minut 22 l'àrbitre va castigar unes mans d'un jugador visitant dins de la seva pròpia àrea amb penal. En Jiří Verner, que s'havia guanyat el dret a xutar els penals gràcies al seu encert als entrenaments, a l'hora de la veritat es va cagar a les calces i va fer un xut ben escarransit.
  • 232 Minuto 47 (Ocasión por la izquierda): Passaven 47 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Jiří Verner va rematar alt.
  • 230 Minuto 56 (Ocasión de falta): Un xut de falta de l'equip local al minut 56 podia haver acabat en gol, però Enayat Zaedolvasf va estar molt atent i va desviar la pilota per sobre del travesser.
  • 230 Minuto 60 (Ocasión de falta): L'àrbitre va assenyalar una falta per l'equip local. Mentre varis jugadors protestaven amb cara de pocs amics, en Jiří Verner, que era més viu que la tinya, va xutar ràpidament a porteria però la pilota va anar a parar al pal.

Burguillos CF

Goles Goles

  • 153 Minuto 35 (Gol por la derecha): La caiguda a banda dreta de 温 (Wen) 贤棕 (Xianzong) va propiciar el desajust defensiu dels locals, que no van saber resoldre la situació. Gràcies això el Burguillos va reduir diferències al marcador: 3 - 1 al minut 35.
  • 151 Minuto 36 (Gol por el centro): Un mica després, Péter Falvai de Burguillos va reduir fàcilment l'avantatge local a 3 - 2, passant entre la defensa rival amb certa facilitat i marcant d'un xut ras i col·locat que va fer inútil l'estirada del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 263 Minuto 57 (Ocasión por la derecha): Després d'una passada en profunditat des de la dreta, un defensor local va tombar en Filimon Kamouridis quan es disposava a xutar a porteria. Tothom a l'estadi va pensar que l'àrbitre havia xiulat un penal que semblava clar, però finalment va assenyalar falta en atac.
  • 261 Minuto 64 (Ocasión por el centro): Elmer Pannekoek quasi aconsegueix empatar per Burguillos al minut 64, però García Furnier va fer una magnífica intervenció, i va enviar el seu xut amb efecte a un costat de la porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 68 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Mustapha Ben Gharbia de Burguillos amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.