Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Kalañita Team (123620) - Borussia Turroncilla (1415739) » 665181936: T64/J9/IV

Liga 665181936 Información oficial sobre el partido 665181936 en Hattrick

21.11.2020 14:00:00
Liga: Temporada 64 / Jornada 9 / IV.5 (3428)

Kalañita Team Alineación oficial del equipo 'Kalañita Team' en el partido 3 - 0 Borussia Turroncilla Alineación oficial del equipo 'Borussia Turroncilla' en el partido
Mauro Buchs (27') 1 - 0
Mauro Buchs (43') 2 - 0
Mauro Buchs (44') 3 - 0
Kalañita Team Alineación oficial del equipo 'Kalañita Team' en el partido 3 - 0 Borussia Turroncilla Alineación oficial del equipo 'Borussia Turroncilla' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Kalañita Team Alineación oficial del equipo 'Kalañita Team' en el partido 3 - 0 Borussia Turroncilla Alineación oficial del equipo 'Borussia Turroncilla' en el partido
Tiene un resultado normal 2.63Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.11Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Kalañita Team

Goles Goles

  • 121 Minuto 27 (Gol por el centro): Kalañita va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 27 Mauro Buchs va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 133 Minuto 43 (Gol por la derecha): Kalañita va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Mauro Buchs va poder fer el 2 - 0 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.
  • 138 Minuto 44 (Gol evento especial extremo + rematador): Una de les bones centrades de Hubert Byra la va rematar Mauro Buchs amb una magnífica volea que va fer pujar per a Kalañita el 3 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 216 Minuto 4 (Ocasión evento especial rápido + pase): Després del minut 4 en Hubert Byra ja no es va atrevir a tornar a cridar perquè li passessin la pilota: una jugada individual molt ràpida d'en Alon Peylan el va deixar sol, però la va espifiar d'una manera vergonyosa.
  • 232 Minuto 42 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Raúl Cunchillos al minut 42 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Oğulcan Tören va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 231 Minuto 44 (Ocasión por el centro): Al minut 44, Mauro Buchs gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Raúl Cunchillos va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 232 Minuto 49 (Ocasión por la izquierda): Al minut 49, Symon van Gog gairebé va marcar per a Kalañita des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 231 Minuto 67 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Hubert Byra va estar a punt de sentenciar el partit al minut 67, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 233 Minuto 68 (Ocasión por la derecha): El Kalañita ho intentava per la dreta per mitjà de Mauro Buchs, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 232 Minuto 75 (Ocasión por la izquierda): Passaven 75 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Oğulcan Tören va rematar alt.
  • 231 Minuto 77 (Ocasión por el centro): Mauro Buchs una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 77, però una magnífica aturada de Raúl Cunchillos va mantenir l'equip visitant dins del partit.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Oğulcan Tören es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 511 Minuto 69 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Simone Masili de Kalañita es va emportar una amonestació al minut 69 per provocar un rival.

Borussia Turroncilla

Ocasiones Ocasiones

  • 253 Minuto 44 (Ocasión por la derecha): Turroncila van seguir progressant per la banda dreta. Bøje Hamann va tenir la seva oportunitat al minut 44, però la defensa local estava ben organitzada i va poder aturar l'atac.
  • 241 Minuto 50 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Turroncila va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Bøje Hamann va sortir per sobre el travesser.
  • 237 Minuto 76 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Una excel·lent centrada al segon pal d'en Francesc Xavier Mundó no va ser aprofitada per en Francesco Pontani que es va entrebancar tot sol i no va poder rematar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 69 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): José María Valdés de Turroncila va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.