Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partizan de Vitoria (1456608) - Tarantela FC (1419716) » 665181569: T64/J1/III

Liga 665181569 Información oficial sobre el partido 665181569 en Hattrick

26.09.2020 14:00:00
Liga: Temporada 64 / Jornada 1 / III.15 (3422)

Fc Anandal Alineación oficial del equipo 'Fc Anandal' en el partido 2 - 0 Tarantela FC Alineación oficial del equipo 'Tarantela FC' en el partido
Giovanni Battista D’Annibale (2') 1 - 0
Jan Aarstad (83') 2 - 0
Fc Anandal Alineación oficial del equipo 'Fc Anandal' en el partido 2 - 0 Tarantela FC Alineación oficial del equipo 'Tarantela FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Fc Anandal Alineación oficial del equipo 'Fc Anandal' en el partido 1 - 1 Tarantela FC Alineación oficial del equipo 'Tarantela FC' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.73Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.35Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
21,4 % 6,8 % 71,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Fc Anandal

Goles Goles

  • 143 Minuto 2 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de Anandal eren letals. En un d'aquests contraatacs, al minut 2, Giovanni Battista D’Annibale va rebre una passada llarga des de la dreta i va marcar el 1 - 0.
  • 133 Minuto 83 (Gol por la derecha): Anandal va aconseguir el 2 - 0 quan Jan Aarstad va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.

Ocasiones Ocasiones

  • 239 Minuto 24 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Una hàbil croqueta marca de la casa de Santi Mora Aragon va servir per deixar enrere el gegant Adrien Huet al minut 24, però el seu xut final va sortir desviat i va colpejar un reporter gràfic als ronyons.
  • 239 Minuto 59 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Mostrant tota la seva tècnica, en Jan Aarstad va aprofitar la debilitat en el joc terrestre d'en Adrien Huet per fer-li una sotana i encarar la porteria, però el seu xut va ser aturat pel porter.
  • 243 Minuto 82 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Anandal sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Anselm Femenias, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 82 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 241 Minuto 86 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Anandal, l'equip va recuperar la pilota al minut 86 i va contraatacar. En Eloy Valdés va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 9 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 9, Pablo Seco de Anandal va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Tarantela FC

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 1 (Ocasión por la derecha): En Clinton Baker va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 261 Minuto 10 (Ocasión por el centro): En Ilie Creangă al minut 10 va poder igualar el marcador, però un xiulet del públic el va fer creure que la jugada estava invalidada.
  • 261 Minuto 13 (Ocasión por el centro): Els visitants quasi aconsegueixen el gol de l'empat al 13 després d'una gran combinació pel centre, però al moment de definir Clinton Baker va fer un xut de canari, sense problemes per al porter.
  • 289 Minuto 27 (Ocasión evento especial): Després que el seu entrenador li demanés més implicació al joc, en Toni Fernán va fer una ràpida incursió per banda. Però es va quedar amb cara de tòtil quan en Aleix Quadra-Salcedo el va superar en velocitat, pispant-li la pilota.
  • 262 Minuto 32 (Ocasión por la izquierda): Al minut 32 Ilie Creangă va xutar a porteria des de la banda esquerra, però Zenone Cavalieri va aturar la seva gardela amb una estirada espectacular, cosa que va provocar que tot l’estadi es posés dempeus i es deixés la gargamella corejant el seu nom.
  • 261 Minuto 81 (Ocasión por el centro): Ilie Creangă quasi aconsegueix empatar per Tarantela al minut 81, però Zenone Cavalieri va fer una magnífica intervenció, i va enviar el seu xut amb efecte a un costat de la porteria.
  • 251 Minuto 84 (Ocasión por el centro): En Clinton Baker va intentar una incursió pel centre de l'atac que va finalitzar amb un xut massa fluix, fàcil per en Zenone Cavalieri.