Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

La Quinta Del Yogurt (1599000) - Mediterraneo (778126) » 665180691: T64/J5/II

Liga 665180691 Información oficial sobre el partido 665180691 en Hattrick

24.10.2020 14:00:00
Liga: Temporada 64 / Jornada 5 / II.3 (3406)

La Quinta Del Yogurt Alineación oficial del equipo 'La Quinta Del Yogurt' en el partido 1 - 2 Mediterraneo Alineación oficial del equipo 'Mediterraneo' en el partido
Víctor Jáuregi (25') 1 - 0
1 - 1 Nuno Morono (67')
1 - 2 Jorge Villamandos (74')
La Quinta Del Yogurt Alineación oficial del equipo 'La Quinta Del Yogurt' en el partido 1 - 2 Mediterraneo Alineación oficial del equipo 'Mediterraneo' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
La Quinta Del Yogurt Alineación oficial del equipo 'La Quinta Del Yogurt' en el partido 2 - 3 Mediterraneo Alineación oficial del equipo 'Mediterraneo' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.70Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.94Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
22,8 % 9,1 % 68,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

La Quinta Del Yogurt

Goles Goles

  • 138 Minuto 25 (Gol evento especial extremo + rematador): En Rossend Llosada va arribar a línia de fons i va fer una excel·lent centrada al punt de penal on Víctor Jáuregi la va rematar amb una volea al primer pal, posant així el 1 - 0 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 15 (Ocasión por el centro): En Andres Heinersdorf va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de La Quinta se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 222 Minuto 19 (Ocasión por la izquierda): La Quinta va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 19 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Sergi Medall ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 239 Minuto 24 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Sergi Medall va ridiculitzar a en Fabrizio Gattiglio amb la seva tècnica depurada: primer el va deixar uns metres enrere amb un canvi de ritme, va aturar-se trepitjant la pilota i la va amagar de tal manera que es passés de llarg, el va encarar novament i el va superar amb un túnel. Després d'això no va aguantar més i li va clavar una coça al genoll que li va deixar els tacs marcats.
  • 212 Minuto 75 (Ocasión por la izquierda): Josep Andreu va estar a punt d'empatar per a La Quinta quan va afusellar al porter des de l'esquerra, però Adrián Rupán va desviar la pilota a l'últim instant.
  • 213 Minuto 77 (Ocasión por la derecha): Josep Andreu de La Quinta va rematar amb un cop de cap una centrada des de la banda dreta al minut 77, però no va estar gaire encertat.

Mediterraneo

Goles Goles

  • 185 Minuto 67 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del La Quinta. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Nuno Morono la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Mediterraneo es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 1 - 1 arribava al minut 67.
  • 171 Minuto 74 (Gol por el centro): En Jorge Villamandos donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 74 el marcador reflectia el 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 16 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Mediterraneo que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Boris Casasampere, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 281 Minuto 79 (Ocasión por el centro): Delfino Regueiro quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Faraj Fatemi, però la pilota va topar amb el travesser.