Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Patukitos (1433137) - robroy FC (776733) » 663222411: T63/R7

Copa 663222411 Información oficial sobre el partido 663222411 en Hattrick

15.07.2020 12:00:00
Copa: Temporada 63 / Ronda 7

Patukitos Alineación oficial del equipo 'Patukitos' en el partido 0 - 2 robroy FC Alineación oficial del equipo 'robroy FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Patukitos Alineación oficial del equipo 'Patukitos' en el partido 2 - 0 robroy FC Alineación oficial del equipo 'robroy FC' en el partido
Tiene mala suerte 1.69Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.09Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,7 % 0,0 % 0,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Patukitos

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 32 (Ocasión por el centro): En Francisco García de Racillo del Patukitos ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 221 Minuto 33 (Ocasión por el centro): En Bjarne Kristoffersson va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Patukitos se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 221 Minuto 42 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Alexander Urklin va estar a punt d'avançar els locals al minut 42 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 221 Minuto 85 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Raúl Ardiz! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.

robroy FC

Goles Goles

  • 141 Minuto 86 (Gol de contra por el centro): robroy sabia com jugar al contraatac, i al minut 86, Jarl Syvertsen va aprofitar-ne un per entrar a l'àrea pel centre, encarar el porter i superar-lo amb una subtil vaselina, aconseguint així el 0 - 1.
  • 107 Minuto 87 (Gol evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Aki-Petteri Kiesiläinen semblava que estava massa lluny de la línia de gol quan va encertar un magnífic globus per a robroy. Qui ho havia de dir! 0 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 28 (Ocasión de contra por la izquierda): robroy van sortir al contraatac al minut 28, però Afonso Videira va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 242 Minuto 53 (Ocasión de contra por la izquierda): robroy van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 53, però el xut de Zeineddine Fajaj des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 282 Minuto 87 (Ocasión por la izquierda): Al minut 87, el robroy va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Zeineddine Fajaj s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.