Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Sparta que te Aplasto (438890) - F.C Bàak (435788) » 663041429: T63/R5

Copa 663041429 Información oficial sobre el partido 663041429 en Hattrick

01.07.2020 12:00:00
Copa: Temporada 63 / Ronda 5

Sparta que te Aplasto Alineación oficial del equipo 'Sparta que te Aplasto' en el partido 3 - 2 F.C Bàak Alineación oficial del equipo 'F.C Bàak' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Sparta que te Aplasto Alineación oficial del equipo 'Sparta que te Aplasto' en el partido 2 - 2 F.C Bàak Alineación oficial del equipo 'F.C Bàak' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.57Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.13Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
26,7 % 24,2 % 49,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Sparta que te Aplasto

Goles Goles

  • 111 Minuto 20 (Gol por el centro): John Haines s'emportà una gran ovació del públic local al minut 20, quan es va burlar de tota la línea defensiva central, i va empatar el partit: 1 - 1.
  • 122 Minuto 39 (Gol por la izquierda): Els seguidors del Aplasto contenien la respiració mentre en John Haines s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 2 - 1 per als locals.
  • 185 Minuto 69 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Dani Rofiq, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 3 - 2 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 67 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Una excel·lent centrada al segon pal d'en Ruggero Feliciello no va ser aprofitada per en Hossein Ali Khoshkebijari que es va entrebancar tot sol i no va poder rematar.
  • 233 Minuto 89 (Ocasión por la derecha): En Hossein Ali Khoshkebijari es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 60 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 60, Patrick Donie de Aplasto va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

F.C Bàak

Goles Goles

  • 185 Minuto 6 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del F.C Bàak van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Antonio Anchústegui va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 0 - 1 pujava al marcador.
  • 163 Minuto 68 (Gol por la derecha): El jugador visitant Reinhardt Sparks va aconseguir empatar 2 - 2 al minut 68 mitjançant una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 33 (Ocasión por la derecha): En Enrique Miñano va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 271 Minuto 38 (Ocasión por el centro): Reinhardt Sparks va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 38, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Abdennasser Oumani va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 262 Minuto 55 (Ocasión por la izquierda): L'empat dels visitants es veia a venir al minut 55, en un 1 contra 1 amb el porter, però Abdennasser Oumani va mostrar uns grans reflexos i va aconseguir aturar el xut de Ramón Covarrubias des de l'esquerra.