Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Cíes Wolves FC (796768) - F.C Bàak (435788) » 662916275: T63/R4

Copa 662916275 Información oficial sobre el partido 662916275 en Hattrick

24.06.2020 12:00:00
Copa: Temporada 63 / Ronda 4

Cíes Wolves FC Alineación oficial del equipo 'Cíes Wolves FC' en el partido 1 - 4 F.C Bàak Alineación oficial del equipo 'F.C Bàak' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Cíes Wolves FC Alineación oficial del equipo 'Cíes Wolves FC' en el partido 1 - 1 F.C Bàak Alineación oficial del equipo 'F.C Bàak' en el partido
Tiene un resultado normal 1.07Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.11Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
30,1 % 37,2 % 32,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Cíes Wolves FC

Goles Goles

  • 143 Minuto 59 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de Wolves eren letals, i Adrian Danielsson va aprofitar-ne un per aconseguir el 1 - 0 entrant des de la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 2 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Adrian Danielsson va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 243 Minuto 88 (Ocasión de contra por la derecha): Adrian Danielsson va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Wolves que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 223 Minuto 97 (Ocasión por la derecha): Wolves per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 97, quan Adrian Danielsson va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 221 Minuto 99 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Marià Amargós! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 059 Minuto 121 (Penalti fallado (fuera o parada)): Marià Amargós, molt segur de si mateix, va xutar fort buscant l'escaire. Increïblement, Toni Stănică va volar fins allà i amb la punta dels dits va fer sortir la pilota fora. Ocasió desaprofitada de Wolves i 1 - 1 al marcador.
  • 059 Minuto 123 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de Wolves Alejandro Ruiz Melendez va efectuar un llançament molt col·locat que el porter no va poder aturar. Desgraciadament, no va ser gol, ja que el pal va rebutjar la pilota.
  • 059 Minuto 125 (Penalti fallado (fuera o parada)): Un confiat Dionís Cunillera xutant per a Wolves va fer anar la pilota just on la volia, però Toni Stănică, molt atent, va fer una gran aturada. El marcador no es va moure.

F.C Bàak

Goles Goles

  • 164 Minuto 76 (Gol de penalti): Un davanter visitant va ser objecte de penal quan es disposava a xutar a porteria després d'una passada en profunditat des de la dreta. En José Santisteban va picar el penal ajustat a l'escaire esquerre, fet pujar l'empat al marcador mentre el porter local feia l'estàtua.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 11 (Ocasión por el centro): F.C Bàak va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 11, quan José Santisteban va quedar-se sol davant el porter Aarón Misionero, però aquest va poder aturar el xut.
  • 261 Minuto 67 (Ocasión por el centro): Els visitants quasi aconsegueixen el gol de l'empat al 67 després d'una gran combinació pel centre, però al moment de definir Ramón Covarrubias va fer un xut de canari, sense problemes per al porter.
  • 271 Minuto 87 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Ramón Covarrubias que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 122 (Penalti marcado): El jugador de F.C Bàak José Santisteban no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Aarón Misionero es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 1 - 2.
  • 056 Minuto 124 (Penalti marcado): Enrique Miñano de F.C Bàak, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Aarón Misionero en un bon llançament des del punt fatídic. 1 - 3.
  • 056 Minuto 126 (Penalti marcado): El jugador de F.C Bàak, Antonio Anchústegui, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 1 - 4 al marcador.