Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Osetas C.F. (800620) - Burguillos CF (1461535) » 662916209: T63/R4

Copa 662916209 Información oficial sobre el partido 662916209 en Hattrick

24.06.2020 12:00:00
Copa: Temporada 63 / Ronda 4

Osetas C.F. Alineación oficial del equipo 'Osetas C.F.' en el partido 0 - 4 Burguillos CF Alineación oficial del equipo 'Burguillos CF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Osetas C.F. Alineación oficial del equipo 'Osetas C.F.' en el partido 0 - 2 Burguillos CF Alineación oficial del equipo 'Burguillos CF' en el partido
Tiene un resultado normal 0.29Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
2,0 % 0,1 % 98,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Osetas C.F.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 3 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Roberto Varricchio va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 221 Minuto 57 (Ocasión por el centro): En Joan Vicenç Cerbera va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Osetas se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 25 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Francisco Horta de Osetas va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 511 Minuto 67 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Jakob Mikkelsen es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Burguillos CF

Goles Goles

  • 173 Minuto 58 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Elmer Pannekoek va poder marcar tot sol el 0 - 1.
  • 138 Minuto 63 (Gol evento especial extremo + rematador): En Renato Balzaretti va arribar a línia de fons i va fer una excel·lent centrada al punt de penal on Matías Martí la va rematar amb una volea al primer pal, posant així el 0 - 2 al marcador.
  • 182 Minuto 74 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Patrik Duba, que va ser qui va marcar 0 - 3, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.
  • 119 Minuto 89 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): En Frank Wollington sabia perfectament el que es feia quan, en treure el córner, va anar a buscar el cap d'en Eduardo Hortola que, efectivament, va fer pujar el 0 - 4!

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 19 (Ocasión por la izquierda): Al minut 19, un refús desafortunat de Simón Vicioso, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Patrik Duba no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 272 Minuto 20 (Ocasión por la izquierda): Bassi Kharbouch, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 20 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 271 Minuto 36 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Eduardo Hortola que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 282 Minuto 70 (Ocasión por la izquierda): Eduardo Hortola, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 70 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Burguillos va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 282 Minuto 89 (Ocasión por la izquierda): Frank Wollington va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 89, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.