Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Can Rull R.T. (1417974) - La Plaza c (993373) » 662916143: T63/R4

Copa 662916143 Información oficial sobre el partido 662916143 en Hattrick

24.06.2020 12:00:00
Copa: Temporada 63 / Ronda 4

Can Rull R.T. Alineación oficial del equipo 'Can Rull R.T.' en el partido 1 - 3 La Plaza c Alineación oficial del equipo 'La Plaza c' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Can Rull R.T. Alineación oficial del equipo 'Can Rull R.T.' en el partido 0 - 3 La Plaza c Alineación oficial del equipo 'La Plaza c' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.49Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.36Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
2,1 % 0,1 % 97,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Can Rull R.T.

Goles Goles

  • 138 Minuto 40 (Gol evento especial extremo + rematador): Una de les bones centrades de Ruggiero Toti la va rematar Edmon Baito amb una magnífica volea que va fer pujar per a C.Rull RT el 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 286 Minuto 22 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): La pressió va fer l'efecte desitjat per l'entrenador de C.Rull RT, que van sortir immediatament al contraatac. No obstant això, una coça al genoll de Edmon Baito va servir per aturar el joc. Ell mateix, va posar en joc la pilota centrant-la a l'interior de l'àrea petita, però el porter va sortir amb els punys i va enviar la pilota lluny de la zona perillosa.
  • 222 Minuto 36 (Ocasión por la izquierda): En Ivan Creus va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 243 Minuto 82 (Ocasión de contra por la derecha): C.Rull RT van sortir al contraatac amb encert al minut 82, però Jake Goodman no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.
  • 243 Minuto 101 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del C.Rull RT sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Ivan Creus, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 101 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Thanush Metani de C.Rull RT la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

La Plaza c

Goles Goles

  • 162 Minuto 89 (Gol por la izquierda): Corsino Izu, de l'equip visitant, va controlar una centrada des de l'esquerra i va rematar col·locat, aconseguint així l'empat: 1 - 1 al minut 89.
  • 174 Minuto 92 (Gol de penalti): Plaza va posar-se per davant 1 - 2 mitjançant un penal polèmic que Hieronymus Porjes va transformar xutant amb força i sense dubtar.
  • 181 Minuto 93 (Gol por el centro): Martins Bota de Plaza va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 1 - 3 al minut 93. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 50 (Ocasión de contra por la derecha): Martins Bota va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Plaza que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 263 Minuto 81 (Ocasión por la derecha): Una centrada des de la dreta va deixar a Martins Bota sol davant la porteria al minut 81, però la seva rematada va ser molt fluixa.
  • 261 Minuto 83 (Ocasión por el centro): Plaza va tenir l'empat a l'abast de la mà quan Jason Saunders es va trobar sol davant del porter, però el seu xut va topar amb el travesser.
  • 263 Minuto 87 (Ocasión por la derecha): En Jason Saunders va encarar al porter al 87, però providencialment la banda esquerra de la defensa va arribar a temps per allunyar el perill.
  • 281 Minuto 100 (Ocasión por el centro): Thanos Mpourousis quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Eggo Bauwens, però la pilota va topar amb el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Martins Bota de Plaza va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.