Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Villafontana F.C. (440937) - Minnesota Squirrels (779204) » 662744754: T63/R3

Copa 662744754 Información oficial sobre el partido 662744754 en Hattrick

17.06.2020 12:00:00
Copa: Temporada 63 / Ronda 3

Flynn United Alineación oficial del equipo 'Flynn United' en el partido 4 - 2 Minnesota Squirrels Alineación oficial del equipo 'Minnesota Squirrels' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Flynn United Alineación oficial del equipo 'Flynn United' en el partido 3 - 0 Minnesota Squirrels Alineación oficial del equipo 'Minnesota Squirrels' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.74Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.18Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,5 % 0,1 % 0,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Flynn United

Goles Goles

  • 112 Minuto 11 (Gol por la izquierda): United equilibrava la balança al minut 11. En Gonzalo Medina Ruiz, veient metres per endavant, s'escapolí com una llebre per l'esquerra. L'esbufegada va valer la pena ja que va deixar el marcador 1 a 1 i el seu equip amb opcions de guanyar.
  • 123 Minuto 13 (Gol por la derecha): Passats 13 minuts, Paco Blanca, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 2 - 1. United es posava per davant!
  • 123 Minuto 59 (Gol por la derecha): Corria el minut 59 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Víctor Sepúlveda, que va posar el 3 - 2 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.
  • 133 Minuto 78 (Gol por la derecha): Dario Winterberg va incrementar l'avantatge de United amb el 4 - 2 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 2 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 2 per blocar una centrada d'en Andrei Ghiţă va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de United.
  • 213 Minuto 4 (Ocasión por la derecha): Moisés Valdés Velázquez de United va rematar amb un cop de cap una centrada des de la banda dreta al minut 4, però no va estar gaire encertat.
  • 213 Minuto 10 (Ocasión por la derecha): Quan passaven 10 minuts, en Moisés Valdés Velázquez no va arribar per centímetres a una centrada entre la defensa i el porter efectuada des de la dreta.
  • 233 Minuto 26 (Ocasión por la derecha): El jugador local Dario Winterberg per poc que no incrementa el marcador al minut 26. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Luitger Bylburg va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 231 Minuto 61 (Ocasión por el centro): En César Ramírez de Guzmán, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 218 Minuto 65 (Ocasión evento especial córner peinado): Gonzalo Moy quasi marca en una jugada assajada de córner que César Ramírez de Guzmán havia pentinat lleugerament, però la pilota va tocar al pal esquerre i es va perdre per la línia de fons.
  • 232 Minuto 69 (Ocasión por la izquierda): Al minut 69, Andrei Ghiţă gairebé va marcar per a United des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Alfonso Manzano de United va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Minnesota Squirrels

Goles Goles

  • 141 Minuto 3 (Gol de contra por el centro): Mentre els rivals celebraven un gol que l'àrbitre havia anul·lat per fora de joc, els jugadors de Squirrels van posar en joc ràpidament la pilota, muntant un contraatac que els va permetre plantar-se sense oposició davant el porter i marcar el 0 - 1 mitjançant en Daniel Alberto Jaimes.
  • 141 Minuto 27 (Gol de contra por el centro): Squirrels va demostrar la seva habilitat per contraatacar al minut 27, quan Savo Vuletić, sol dins l'àrea, va aconseguir el 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 70 (Ocasión de contra por la izquierda): Squirrels van sortir al contraatac al minut 70, però Manuel Urruchua va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 71 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Noah Dikago de Squirrels va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.