Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

asturias S.A.D. (1455541) - KingstonFC (779705) » 662744564: T63/R3

Copa 662744564 Información oficial sobre el partido 662744564 en Hattrick

17.06.2020 12:00:00
Copa: Temporada 63 / Ronda 3

asturias S.A.D. Alineación oficial del equipo 'asturias S.A.D.' en el partido 1 - 5 KingstonFC Alineación oficial del equipo 'KingstonFC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
asturias S.A.D. Alineación oficial del equipo 'asturias S.A.D.' en el partido 2 - 1 KingstonFC Alineación oficial del equipo 'KingstonFC' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.47Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.40Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
69,7 % 8,1 % 22,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

asturias S.A.D.

Goles Goles

  • 112 Minuto 18 (Gol por la izquierda): Els incondicionals del asturias s'esgargamellaven dempeus per esperonar Patrik Rotalde que, en rebre la pilota i trobar-se desmarcat, va dirigir-se com una fletxa cap a la porteria rival des de l'esquerra. Una jugada molt maca, que succeïa al minut 18 i suposava l'empat a 1 per als locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 213 Minuto 25 (Ocasión por la derecha): El asturias va treure un servei de banda a prop del córner dret molt llarg. La pilota va arribar a l'àrea petita i en Cesc Aixalà la va pentinar, però no hi havia ningú esperant al segon pal.
  • 201 Minuto 77 (Ocasión por el centro): Una bona ocasió de Gustavo Saco va estar a punt de reduir el desavantatge dels locals al minut 77 però el xut va sortir desviat a la dreta del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 19 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 19, Pau López de asturias va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

KingstonFC

Goles Goles

  • 171 Minuto 2 (Gol por el centro): En Sendy Wijaya donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 2 el marcador reflectia el 0 - 1.
  • 173 Minuto 21 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 21, quan Riccardo Parolini va posar els visitants FCK per damunt al marcador per 1 - 2, rematant un atac per la banda dreta.
  • 118 Minuto 34 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 34, Joan Grau va pentinar un córner cap al segon pal que Avi Pahima va rematar a gol completament sol, marcant així el 1 - 3.
  • 118 Minuto 56 (Gol evento especial córner peinado): En Yan Lysachkin entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al FCK, un peu providencial d'en Joan Grau va situar el 1-4 al panell digital.
  • 181 Minuto 79 (Gol por el centro): Joan Grau de FCK va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 1 - 5 al minut 79. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 20 (Ocasión por la izquierda): Es duien 20 minuts de partit jugats quan Riccardo Parolini va estar a punt de posar per davant a FCK amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de César Carapío va impedir un gol cantat.
  • 281 Minuto 35 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Camilo Francelos després de 35 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter César Carapío va poder desviar-lo a córner.
  • 281 Minuto 89 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Yeray Balsalobre. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 17 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Camilo Francelos de FCK amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.