Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Atletico Santuario S.A.D (1584986) - Torbeo (120632) » 662743423: T63/R3

Copa 662743423 Información oficial sobre el partido 662743423 en Hattrick

17.06.2020 12:00:00
Copa: Temporada 63 / Ronda 3

Atletico Santuario S.A.D Alineación oficial del equipo 'Atletico Santuario S.A.D' en el partido 1 - 5 Torbeo Alineación oficial del equipo 'Torbeo' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Atletico Santuario S.A.D Alineación oficial del equipo 'Atletico Santuario S.A.D' en el partido 2 - 3 Torbeo Alineación oficial del equipo 'Torbeo' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.88Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.80Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
25,6 % 17,5 % 56,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Atletico Santuario S.A.D

Goles Goles

  • 103 Minuto 39 (Gol por la derecha): ATSA no perdien la fe, i al minut 39 del partit, Boleslav Baydykov va marcar el 1 - 3 després d'una genial jugada per la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 9 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Boleslav Baydykov! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 202 Minuto 73 (Ocasión por la izquierda): En Kostas Pelidis de ATSA es va trobar tot sol a l'esquerra de l'atac al minut 73, però es va posar nerviós i no va saber finalitzar una jugada que podia haver portat molt perill.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 64 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Faysal Tarraf de ATSA va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 511 Minuto 68 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Hrvoje Librenjak de ATSA es va guanyar la targeta groga merescudament.

Torbeo

Goles Goles

  • 105 Minuto 28 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Al minut 28, Torbjørn Bruvik va sorprendre els rivals i els seus propis companys, amb una passada llarga cap a Javier Eroles, que es va anticipar al porter i va anotar amb la puntera el 0 - 1.
  • 181 Minuto 30 (Gol por el centro): Marian Milecki de Torbeo va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 2 al minut 30. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 181 Minuto 36 (Gol por el centro): Al minut 36, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Ignacio Filomeno va augmentar l'avantatge de Torbeo a 0 - 3 amb un xut ras arran de pal.
  • 181 Minuto 62 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Guillem Serracarbassa de Torbeo l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 1 - 4 al minut 62 de partit.
  • 185 Minuto 66 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Steven Wathelet, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 1 - 5 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 19 (Ocasión por el centro): Torbeo va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 19, quan Guillem Serracarbassa va quedar-se sol davant el porter Hernán Torre, però aquest va poder aturar el xut.