Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Cíes Wolves FC (796768) - VinesOvdTeam (795364) » 662551329: T63/R2

Copa 662551329 Información oficial sobre el partido 662551329 en Hattrick

10.06.2020 12:00:00
Copa: Temporada 63 / Ronda 2

Cíes Wolves FC Alineación oficial del equipo 'Cíes Wolves FC' en el partido 1 - 0 SanmarTeam Alineación oficial del equipo 'SanmarTeam' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Cíes Wolves FC Alineación oficial del equipo 'Cíes Wolves FC' en el partido 3 - 1 SanmarTeam Alineación oficial del equipo 'SanmarTeam' en el partido
Tiene mala suerte 2.67Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.71Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
93,1 % 0,3 % 6,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Cíes Wolves FC

Goles Goles

  • 123 Minuto 84 (Gol por la derecha): Passats 84 minuts, Diego Reyes, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 1 - 0. Wolves es posava per davant!

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 2 (Ocasión por la izquierda): Wolves va estar a punt de posar-se per davant al minut 2 però Adrian Danielsson va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 221 Minuto 11 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Michi Secăreanu va estar a punt d'acabar en gol al minut 11, però el porter visitant Kai Davidila va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 222 Minuto 27 (Ocasión por la izquierda): Wolves va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Salvador Cruz va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Kai Davidila.
  • 205 Minuto 75 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Una passada increïble de Alejandro Ruiz Melendez de Wolves va travessar tot el camp i va anar a parar als peus de Michi Secăreanu al minut 75 però la jugada va fallar per molt poquet...quina toia de jugador!
  • 221 Minuto 82 (Ocasión por el centro): En Dionís Cunillera del Wolves ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 233 Minuto 85 (Ocasión por la derecha): El Wolves ho intentava per la dreta per mitjà de Adrian Danielsson, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.

SanmarTeam

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 3 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Sanmar va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Rini Back, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 272 Minuto 28 (Ocasión por la izquierda): Al minut 28, un refús desafortunat de Aarón Misionero, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Roman Seegers no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.